الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوستان من الان دو ماهه دارم اقدام میکنم برای بارداری امروز صبح ناشتا بیبی چک گذاشتم خط اول که نماد سلامت بیبی چکه دومی که باید جواب تست باشه یک خط بسیار کم رنگه که فقط تو نور دیده میشه قبلاً هم بیبی چک گذاشتم که منفی بوده و و تو قسمت جواب تست هیچ خطی نشون نمیداد حتی تو نور اما الان تو نور میگیری ی خط کم رنگی هست فردا هم هم موعد قاعدگیمه ولی چیزی که باعث شد شک کنم و بیبی چک بزارم دل دریایی هست که موقع خواب وقتی رو شکمم میخوابم دچارش میشم و اینم بگم من آذر ماه پارسال جراحی فتح داشتم قسمت کشاله های ران اونم بخاطر زایمان اولم دچارش شدم الان نمیدونم این دردها بخاطر جراحیمه که ده ماه ازش گذشته با نه واقعا باردارم از اونورم است بیبی چکه نمیدونم خوشحال باشم و مطمئن از با داریم یا واسه خوشحال بودن زوده؟