2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایشگاه مندل تو ۷ هفته خیلیارو درست گفته ولی خواستم ببینم کسی هم اشتباه بوده؟

عزی،م دوسداری جنسیتو بدونی بیا روبیکا@tashkhiss_jensiat

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

سلام دوستان من الان دو ماهه دارم اقدام میکنم برای بارداری امروز صبح ناشتا بیبی چک گذاشتم خط اول که نماد سلامت بیبی چکه دومی که باید جواب تست باشه یک خط بسیار کم رنگه که فقط تو نور دیده میشه قبلاً هم بیبی چک گذاشتم که منفی بوده و و تو قسمت جواب تست هیچ خطی نشون نمی‌داد حتی تو نور اما الان تو نور میگیری ی خط کم رنگی هست فردا هم هم موعد قاعدگیمه ولی چیزی که باعث شد شک کنم و بیبی چک بزارم دل دریایی هست که موقع خواب وقتی رو شکمم می‌خوابم دچارش میشم و اینم بگم من آذر ماه پارسال جراحی فتح داشتم قسمت کشاله های  ران اونم بخاطر زایمان اولم دچارش شدم الان نمی‌دونم این دردها بخاطر جراحیمه که ده ماه ازش گذشته با نه واقعا باردارم از اونورم است بیبی چکه نمی‌دونم خوشحال باشم و مطمئن از با داریم یا واسه خوشحال بودن زوده؟

سلام دوستان من الان دو ماهه دارم اقدام میکنم برای بارداری امروز صبح ناشتا بیبی چک گذاشتم خط اول که ن ...

عزیزم امیدوارم واقعا باردار باشی و این انتظار سخت تموم شه برات یکم زود بی بی چک گذاشتی ولی اگر یه خط کمرنگه حتما هستی خب 

خبر بده یکهفته دیگه خوشحال شیم 

عزیزم امیدوارم واقعا باردار باشی و این انتظار سخت تموم شه برات یکم زود بی بی چک گذاشتی ولی اگر یه خط ...

ممنون از دعای خوبتون ، ان شاءالله هرچی قسمته و هرکس آرزو داره بچه دار بشه به این آرزوی قشنگش برسه