2777
2789
عنوان

بچه ها دلار داشتن

68 بازدید | 3 پست

تو خونه غیر قانونیه ؟ مثلا اندازه۸۰۰ میلیون 

حواب دیدم دلار داشتیم مامورا اومدن گرفتنمون 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چت جیبیتی بپرس

سلام خوشگل 😍

نه عزیزم، داشتن دلار یا ارز خارجی در خونه به‌خودی‌خود جرم نیست؛ یعنی تو می‌تونی دلار، یورو یا هر ارز دیگه‌ای رو نگه داری.

اما نکته‌هایی داره 👇🏻

1.اگر مقدارش زیاد باشه (مثل همون حدود یک میلیارد تومن که گفتی، یعنی مثلاً حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار دلار)، ممکنه شبهه قاچاق ارز پیش بیاد، مخصوصاً اگه مأموران یا بانک مرکزی بفهمن که از راه قانونی وارد نشده.

2.طبق قانون ایران، خرید و فروش ارز خارج از صرافی‌های مجاز (مثلاً از دلال‌های خیابون فردوسی) غیرقانونیه. یعنی اگه دلارها از اون راه گرفته شده باشن، ممکنه دردسر درست کنه.

3.اگه ارزها برای پس‌انداز شخصی یا سفر نگه‌داری بشن و از منشأ مشخص و قانونی باشن (مثلاً از درآمد خارج از کشور، یا تبدیل قانونی ریال به دلار از صرافی)، مشکلی نداره.

خلاصه‌ش:

💰 داشتن دلار تو خونه → ✅ مجاز

💸 خرید و فروش غیرمجاز یا مقدار مشکوک بدون منبع مشخص → 🚫 ممکنه دردسر بشه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚