2777
2789

چطور بفهمم معتبره

فقط زنگ زدم به شماره ای که تو سایت گذاشتن تا جواب داد قطع کردم ندونستم چی بگم میخواستم ببینم جواب میدن یا نه 

ـ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بفهمم؟ شنیدم نماد اعتماد گرفتن کاری نداره به اون دل خوش نکنین

اخر صفحه داره. 

نه من از هر سایتی که نماد اعتماد داشت خرید کردم آوردن حتی خیلیاشون شناخته شده نبودن برای بابام آوردن همیشه اون همچیو سفارش میده

از کجا بفهمم؟ شنیدم نماد اعتماد گرفتن کاری نداره به اون دل خوش نکنین

شیگلم خوبه؟

من دوستم وسایلاشو میفروشه. ولی تا حالا ازش خرید نکردم.

گرونه یه خورده..

چیشو میخوای؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اخر صفحه داره. نه من از هر سایتی که نماد اعتماد داشت خرید کردم آوردن حتی خیلیاشون شناخته شده نبودن ب ...

آره نماد داره ولی بازم میترسم 

ممکنه نماد الکی به اسم و مشخصات یکی دیگه باشه؟

ـ

شیگلم خوبه؟من دوستم وسایلاشو میفروشه. ولی تا حالا ازش خرید نکردم.گرونه یه خورده..چیشو میخوای؟

نسبت به قیمتش به نظرم خوبه 

دوستت از کجا میخره اورجیناله؟ 

کجا میفروشه برم از اون بخرم

من همه چیشو میخوام 😂

ـ

نسبت به قیمتش به نظرم خوبه دوستت از کجا میخره اورجیناله؟ کجا میفروشه برم از اون بخرممن همه چیشو میخو ...

دقیق نمیدونم .

تو پیجش که نوشته از انگلستان باید سفارش بدم پس با دلار قیمتا فرق میکنه.

تو اینستا پیج زده.دیدم که دوستای دیگم ازش خرید کردن.

گفتن خوب بوده.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نسبت به قیمتش به نظرم خوبه دوستت از کجا میخره اورجیناله؟ کجا میفروشه برم از اون بخرممن همه چیشو میخو ...

تو اینستا دیدم میگفتن اون فر کننده موش..... کرلی...

میگن خوبه. من اونو دلم میخواد بخرم