2777
2789

باهم سر کوچیک تریننننن مسائل کات میکنیم بعد میره چند وقت نیس دوباره میاد التماسسسسس التماس ک برگرده باززز پرنسس بازیاش شروع میشه بازززز میرع باز میاد ۱۰۰۰۰بار ت دوسال تکرار شده 

دیگه حسی ندارم بهش

ایندفه رفته ی روز با ی دختره چت کرده میگ بقران هیچی نکفتیم برو از خودش بپرس

برام یه صلوات بفرستین حاجت روا بشم

اون وسطا از یکی دیگه خوشش میاد ولت میکنه میره ببینه چراغ سبز نشون میده یا نه پا نداد برمیگرده همینقدر کثیفن بعضیا

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره چیزی نیس ، تو رو کم ارزش میدونه

برا خودت احترام و اززش قائل شو، ینی چی هی میره و میاد تو هم راهش میدی 

دیگه باید چی باشه که ولش کنی؟؟؟؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بلاکش کردم

خوب کردی عزیزم

میدونی ما توی خانواده محبت ندیدیم، تا یکی یذره محبت میکنه وابسته میشیم، بعد چشممون روی همه ی بدیهاش میبندیم

بعد که اون محبته هم کم بشه تازه میفهمیم چیکارکردیم و عاشق شلنگ بودیم

یکم روی خودت و اعتمادبنفست کارکن عزیزم که هرکسی رو توی زندگیت راه ندی 

کسی که با درک و فهم باشه و همیشه احترام داشته باشه خوبه

و معیارهای خودتم درنظر بگیر

شخصیت شناسی هم یاد بگیر که زودتر بتونی ادما رو بشناسی

موفق و خوشحال باشی همیشه😘❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خوب کردی عزیزممیدونی ما توی خانواده محبت ندیدیم، تا یکی یذره محبت میکنه وابسته میشیم، بعد چشممون روی ...

دقیقا یهو قربون صدقه میره یکم ناز میکنم شرو میکنه فوش دادن اره یادت نیس تا چند وقت پیش ت اویزون من بودی

خیلی اولایل دوسش داشتم خودش ی کاری کرد دیگ تموم بشع

برام یه صلوات بفرستین حاجت روا بشم

دقیقا یهو قربون صدقه میره یکم ناز میکنم شرو میکنه فوش دادن اره یادت نیس تا چند وقت پیش ت اویزون من ب ...

من راجع به ایشون چیزی نگفتم، راجع به خودت گفتم