2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصا هم رسمی میکنن بعد از یه تایمیشما خودت کارمندی؟

به قول یکی از دوستان، بانک باشه کوفت باشه.

قطعا خصوصی هم عالیه.‌ ولی ملی هم آزمونش قراره برگزار بشه.

نه عزیزم کاش بودم. منم دارم آزمون میدم فعلا.

به قول یکی از دوستان، بانک باشه کوفت باشه.قطعا خصوصی هم عالیه.‌ ولی ملی هم آزمونش قراره برگزار بشه.ن ...

اره تو گروه اون پسره هستی که مشاوره میداد به بچه ها؟

میگف بانک باشه کوفت باشه🤣🤣🤣

به قول یکی از دوستان، بانک باشه کوفت باشه.قطعا خصوصی هم عالیه.‌ ولی ملی هم آزمونش قراره برگزار بشه.ن ...

الان منم واقعا گیجم یه سریا میگن سینا ب درد نخور و ورشکسته هس یه سریا میگن نه

آدم تعجب میکنه از این همه تناقض بانکای دولتی هم قبول شدنش سخته کلی مفاد داره واسه تخصصی ولی سینا فقط عمومیاست

اره تو گروه اون پسره هستی که مشاوره میداد به بچه ها؟میگف بانک باشه کوفت باشه🤣🤣🤣

نمیدونم کدوم گروهو دقیقا میگی ولی تو یکی از همین گروهای استخدامی بانکا یکی میگفت و دیدم خیلی حق میگه😂😂😂😂

حالا ملی قراره دفترچه بده و حدود ۲۰۰۰ تا میگیره. رفاه خیلی کم بوده ظرفیتش انگاری🥲

الان منم واقعا گیجم یه سریا میگن سینا ب درد نخور و ورشکسته هس یه سریا میگن نهآدم تعجب میکنه از این ه ...

آره عزیزم خصوصیا هم ریسک ورشکستگی دارن هم اینکه قرادادشون اول فکر کنم سه ماهه است و بعد سالانه میشه.

ولی قبول شدنشم خدایی زندگی آدمو عوض میکنه.

دیگه دولتی بشه قبول شد که عالیه. ناامید نباش. واسه دولتی بخون.

نمیدونم کدوم گروهو دقیقا میگی ولی تو یکی از همین گروهای استخدامی بانکا یکی میگفت و دیدم خیلی حق میگه ...

من رفاه شرکت کردم ولی اماده نبودم اولین تجربم بود رفتم محک زدم خودمو

آره عزیزم خصوصیا هم ریسک ورشکستگی دارن هم اینکه قرادادشون اول فکر کنم سه ماهه است و بعد سالانه میشه. ...

خصوصی حقوق بالاتر

دولتی خیلی کمه

ولی بعید میدونم بانک جمع بشه یا ورشکست بشه

جلوشو میگیرن

من رفاه شرکت کردم ولی اماده نبودم اولین تجربم بود رفتم محک زدم خودمو

رفاهو منم که خونده بودم و آماده بودم هم از قسمتای مطالعه شده نیاوردن و کلا عوض کردن سبکش رو نسبت به ۴۰۱ و ۴۰۲.

ولی خوبه واقعا هرچی بیشتر شرکت کنی واسه بعدی آماده‌تری.