2777
2789
عنوان

تجربه گرانبهای من از بیست و نه سال زندگی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 32 پست
مطمئنممن تااین سن خیلی چیزا تجربه کردم خیلی ک ممکنه برای کسی پیش نیومده باشه ب قولی سرد و گرم روزگار ...

منم همینم گرگ باران دیده ام😁😅 ولی باید از این تجارب استفاده کرد و نذاشت دوباره تجربه بشن.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

ولی من هنوز با سی سال زندگی چیزی یاد ندارم

شاید چیزی تجربه نکردی

من کلی اتفاق پشت سر گذاشتم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چیزی تجربه نکردیمن کلی اتفاق پشت سر گذاشتم

نمی‌دونم منطورت چیه 

اگه از خود زندگی هست که خیلی تجربه کردم از کتک و....

اما اگه از نظر پیشرفت هست هیچی هیچی تجربه نکردم همش محدودیت داشتم .

واگرن عاشق پیشرفت هستم ولی هیچ 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
منم همینم گرگ باران دیده ام😁😅 ولی باید از این تجارب استفاده کرد و نذاشت دوباره تجربه بشن.

انشالله ک اونوقدر بزدگ‌شده باشیم ک ازش استفاده کنیم و تجربه نکنیم باز🤪

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نمی‌دونم منطورت چیه اگه از خود زندگی هست که خیلی تجربه کردم از کتک و....اما اگه از نظر پیشرفت هست هی ...

زندگی

پیشرفت

همش

شما ب تجربه ت با ادب حرف زدن رو هم اضافه کن.یه سری حرفا برازنده نیست.

ببین قبلش یک چیزی اضاف کنم بهت بگم بعد جواب اخرو بهت بگم انسان بودن یعنی همین خوب و بد 

من همینم که هستم هم خوب هم بد

و مث امثال تو ی ناچیز نیستم که بخوام فقط قسمت خوبه رو نشون بدم

بهتره توام سرت تو .ب*سن..خودت باشه  

بجای امر به معروف و نهی از منکر کردن😅👌🏻

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

میشه بپرسم شاغل هستید چ شغلی ؟ بچه هم دارید؟از نظر پیشرفت من صفرم متاسفانه

من ی تایم کار میکردم گذاشتم کنار

۲۰ ساله بودم شروع کردم ب کار دانشجو بودم دوبار مادرشدم پشت هم

اون موقع برای بیمه کار میکردم

درسم ک با هزار بدبختی و مخالفت شوهرم تموم شد ی تایمی برای دفتر گردشگری کار میکردم

البته دورکاری بود جفتشم ک نیاز نداشتم اصلا بیشتر برای این بود ک بگم من میتونم

گذاشتم کنار جفتشم

بهترین کار اینه ک کار برای خودت باشه

اگه خدا بخواد تو این یکی دوساله برای خودم ی کاری جفت و جور میکنم حتما

ما متاسفانه ورشکست شدیم الان داریم کم کم بلند میشیم

من ی تایم کار میکردم گذاشتم کنار۲۰ ساله بودم شروع کردم ب کار دانشجو بودم دوبار مادرشدم پشت هماون موق ...

ماشاالله واقعا پیشرفت داشتید 

ان شاءالله اوضاعتون درست بشه گلم 

میشه بپرسم کار برا خودمون یعنی مثلاً چ کاری ؟

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
ماشاالله واقعا پیشرفت داشتید ان شاءالله اوضاعتون درست بشه گلم میشه بپرسم کار برا خودمون یعنی مثلاً چ ...

من همسرم نمایشگاهی بود ک پولمونو بردن ورشکست شدیم

نیاز ب کار من نبود واقعا 

مثلا اژانس مسافرتی بزنم چون مباشر بودم و مدرکشو دارم میتونم انجام بدم

میتونم ی کار بهت معرفی کنم ک تو خونه انجام بدی زرنگ باشی و روابط عالی و بتونی تبلیغ کنی درامدش بالاس

ماشاالله واقعا پیشرفت داشتید ان شاءالله اوضاعتون درست بشه گلم میشه بپرسم کار برا خودمون یعنی مثلاً چ ...

برو از گوگل نیوشا نیک

ثبت نام کن

اونجا تو توضیحات کامل توضیح داده چیکار کنی چیکار نکنی

کد دعوتت هم میشه کد ملیت

محصول معرفی میکنن شما میتونی تبلیغ کنی و بفروشی ب صورت اینترنتی قیمتی ک شما سفارش میدی با قیمتی ک ب دست مشتریت میرسونی متفاوته و سود

اگه کسیم دعوت کنی اون هرچقدر خرید کنه یا بفروشه یا عضو بگیره ماه ب ماه ب حساب شمام مبلغی واریز میشه

اطرافیانم از این برنامه درامد دارن

خودم عضو نشدم واقعا فعلا حوصلشو نداشتم

محصولاتش دارو گیاهی و روغنای اورگانیکه

سایت معتبری هم هست