2777
2789

تجربم تو این ۲۹ سال  اینه که وارد روابط کسشعر نشم

ازدواج همه چیز نیست
اول باید خودتو بسازی بعد ازدواج کنی و بچه تربیت کنی

مستقل شد زندگی کرد شاد بود لذت برد
زندگی یک فرصته که بهت داده شده
نهایت استفاده رو ازش ببر

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با 29 سال سن همین تفکر دارم

درود بر شما

متولد ۷۵ هستی؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

آخه چ‌شعلی آبجی با ی بچه چطوری پیشرفت کنم ؟کاش منم ی شغل داشتم

بچت چند سالشه؟

من با ۲۹ سال سن فهمیدم

تازه اول راهم 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من با ۲۹ سال سن فهمیدمتازه اول راهم

چه خوووب من فکر میکردم دیر فهمیدم

پس هممون اینو تو این سن درک کردیم😅

چه خوووب من فکر میکردم دیر فهمیدمپس هممون اینو تو این سن درک کردیم😅

اره بابا

تازه انگار داریم از بچگی درمیایم.وارد ی دوره جدید شدیم

من زود ازدواج کردم زودم مادر شدم

ولی الان انگار تازه زندگی میکنم قبلش همش بچه بازی بوده

تصمیمای احساسی ،اینکه فک میکردیم بزرگ و پخته و فهمیده هستیم و بیشتر از سنمون میفهمیم

الان تازه فهمیدم هنوزم اندازه همین سنی ک هستمم نمیفهمم چ برسه بیشتر

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اره باباتازه انگار داریم از بچگی درمیایم.وارد ی دوره جدید شدیممن زود ازدواج کردم زودم مادر شدمولی ال ...

موافقم هر سنی یک سری چیزای قشنگ رو بهمون یاد میده 

من دیگه اون دختر احساسی و پوچ نیستم بخوام همه رو برای خودم به هر قیمتی نگه دارم

البته تا ۴۰ هنوووووز بیشتر یاد میگیریم خیلی چیزاااا خیبیلیی😍😁

من س ماه دیگه میشم سی ساله ولی هنوز ن شغلی دارم نه هیچی واقعا دلم میخواد ی شغل داشته باشم

عزیزم درکت میکنم یکم بچت کوچیکه و مراقبت میخواد 

بذار یکم خوب و بد خودش رو تشخیص بده میتونی بذاری مهدکودک بری سراغ زندگی خودت 

بری سراغ هدف خودت

موافقم هر سنی یک سری چیزای قشنگ رو بهمون یاد میده من دیگه اون دختر احساسی و پوچ نیستم بخوام همه رو ب ...

مطمئنم

من تااین سن خیلی چیزا تجربه کردم خیلی ک ممکنه برای کسی پیش نیومده باشه ب قولی سرد و گرم روزگار و چشیدم

الان باید نشون بدم ک چیا ازش یاد گرفتم

مطمئنممن تااین سن خیلی چیزا تجربه کردم خیلی ک ممکنه برای کسی پیش نیومده باشه ب قولی سرد و گرم روزگار ...

ولی من هنوز با سی سال زندگی چیزی یاد ندارم 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم