2777
2789

طرف روهرسه تاشون عیب گذاشت که یکیشون ۵۰۰دیگری۶۰۰واون یکی ۷۰۰خرج تعمیرشه خوبه باشوهرم رفته بودیم قبول نکرداونجابدیم بردیم جای دیگه تشخیص داد دوتاشون سالمن ومشکل ازشارژرمه وسومی روهم با۴۰۰تومن تعمیرکرد.

واقعا مردم چه راحت دزدی میکنن ککشونم نمیگزه شوهرم میگفت توچه ساده ای میخواستی بدیشون جای اولی.گفتم اگرساده نبودم که گول نمیخوردم زن توبشم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی همین شده هر چی میخری هر چی پزشک میری هر چی تعمیرگاه میری باید انقد بپرسی و حالیت بشه که طرف ب ...

واقعا چطورعذاب وجدان ندارن نمیگن اوضاع اقتصادی همه خرابه چطور از گلوشون پایین میره

کولر ما رو‌پارسال دادیم تعمیر هنوز نداده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بابای من تعمیر لوازم خانگی رو مثل آب خوردن بلده 

همسایه میارن براشون صلواتی درست می‌کنه 

یه بار با مامانم میگن عیب ندارد اون بچه زیاد داره 

اون شوهر نداره 

الان شب جمعه است بذار برسه به اموات 

و ....

وقتی وسیله ها رو باز می‌کنه متوجه میشه قبلا این جایی بردن و طرف یه قطعه اصل رو برداشته جاش فیک انداخته 

یا نو رو برداشته جاش دست دوم انداخته 

بعد بابام خیلی خلاقیت داره گاهی با یه پیچ یا یه تکه کاغذ می‌ذاره جاییش درستش می‌کنه بدون هیچ قطعه ای 

ولی میگه بقیه اینکار نمیکنن که فقط یه پولی میگیرن بابت باز کردن اون وسیله! قطعه و دستمزد تعمیرش جدا! 

اگه خدا سرشون نشه که قطعه برمیدارن یا عوضش می‌کنن! 

چقدر حرفت بد بود به شوهرت!!!!! 

از هرچیزی یه طعنه نزنید 

می‌تونستی اتفاقا تشویقش کنی بگی وای خوب شد تو گفتی‌ها چقدر خوب شد تو کنارم بودی 

دختر از این فرصت ها استفاده کن شوهرت رو جذب کن نه دفع! 

واقعا چطورعذاب وجدان ندارن نمیگن اوضاع اقتصادی همه خرابه چطور از گلوشون پایین میره

عزیزم بابام که گفتم تعمیر لوازم خانگی برای همسایه و اشنا رایگان انجام میده 

شغل اصلیش تعمیر دستگاه های جوشکاری هست 

برای کسی کار می‌کنه 

یه دستگاه رو بابام درست می‌کنه مثلا میگه پانصد میشه 

اون مغازه دار فکر می‌کنی چقدر از مشتری میگیره؟ 

چهارتومن پنج تومن کم کم سه تومن😱😱

الان همون آدم چندتا مغازه داره چندتا خونه جای جای شهر داره ویلا داره چندتا ماشین 

خب اینا چطوری بدست اومده؟؟؟؟ 

بابای من حتی یه ماشین نداره 

همش میگه مردم گناه دارن حرص میخوره ولی کاری از دستش برنمی‌آید فقط به سهم خودش هوای مردم داره 

ولی متاسفانه همون سیصد و چهارتومتش رو هم نمی‌دن آنقدر از این و اون میخواد 

وقتی نمی‌دن هیچی نمیگه میگه ولش کن خودش باید وجدان داشته باشه 

عزیزم بابام که گفتم تعمیر لوازم خانگی برای همسایه و اشنا رایگان انجام میده شغل اصلیش تعمیر دستگاه ها ...

چقدربعضی از مردم بدجنس هستند .تا بفهمن کسی خوبه ازش سواستفاده می‌کنند. خسته ام از مردم از اینکه نمیدونی با گرگ طرفی یا آدم. 

عزیزم بابام که گفتم تعمیر لوازم خانگی برای همسایه و اشنا رایگان انجام میده شغل اصلیش تعمیر دستگاه ها ...

خوش به حال بابات اون دنیاش خیلی آباده کاش منم همچین آدمی بودم