2777
2789

چیکار می کنید ،الان کلی قرض داریم باید قرض هارو زود تر بدیم و که آخر ماه بتونم یک لباس درست حسابی بگیرم عروسی دختر داییم برم سهام عدالت هم ازم گرفت رفت ماست خرید حداقل می تونستم با بزارم رو عیدی های دخترم واسه دخترم لباس یا پارچه ای بگیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الانم نشسته داره تیک تاک می بینه حرف هم زدم میگه خستم کردی نمی زاری فکر کنم الان دوهفتس بهش وقت فکر کردن دادم ولی نمیره پول رو پرداخت کنه که خیالمون راحت بشه منم وقت دکتر داشتم نتونستم برم بخاطر اینکه پول مال قرضاش بود الانم دعوام کرد گفت اگه یک کلمه دیگه حرف بزنی کتک می خوری پس رو اعصابم نرو منم دلم شکست 

کارگره ولی میتونیم قرض هارو بدیم پول هم پس انداز کردیم قرض هارو امروز فردا می کنه امروز فردا تا پول ...

پول نده بهش، خرج کن که نباشه... مثلا همون پول سهام رو نباید می‌دادی 

اگه میتونی خودت برو سر کار

یک جایی پرت ودور افتاده ام که کار نیست سرکار برم میشینه خونه سرکار نمیره قبلا می رفتم سرویس می برد می رسوند الان هیچ سرویسی نمی خوره اینور هزینه اسنپ هم زیاد درمیاد کل حقوقم میره