2777
2789

عکسای اون دوره رو که می‌بینیم نمیگم قشنگ نبودم ولی الانم اون موقع رو صد هیچ میزنه

با اینکه عمل نکردم ولی خیلی عوض شدم واقعا بعد بلوغ آدم خیلییی زیبا تر میشه و یکی دیگه میشه اصن انگار

مثلا من بینیم اون دوره خیلی باد داشت الان جمع شده 

پیرینسس🎀🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی عوض شدم الان دلم میخواد عکسای اون دورانو اتیش بزنم 😂

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

اتفاقا تو بلوغ خیلی زشته بودم. صورتم پر جوش های قرمز بزرگ و صوذت لاغر و دماغ بزرگ و ...

الان پوستم تمیز شده و صورتم توپر شده و گونه پیدا کردم و دماغم کوچیکتر به نظر میاد

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

اتفاقا تو بلوغ خیلی زشته بودم. صورتم پر جوش های قرمز بزرگ و صوذت لاغر و دماغ بزرگ و ...الان پوستم تم ...

خب اره دیگه..

منم دارم میگم بعد بلوغ آدم خیلی عوض‌میشهه

پیرینسس🎀🤍

دقیقاااا تازه یچیزی بگم بعد ۳۰ سالگی کلا خیلی بهترررر از دهه ۲۰ زندگیم شدم نمیدونم چرا😂😂😂

به نظر منم همینه.  تازه بعد 30 سالگی چهره شروع به زیبا شدن می کنه و جا افتاده می شه

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

به نظر منم همینه. تازه بعد 30 سالگی چهره شروع به زیبا شدن می کنه و جا افتاده می شه

اخه الان خیلیا تو دهه ۲۰ و کمتر خوشگلن،

ولی من از دهه ۳۰ انگار خوب شدم😂😂😂😂 لعنت به دهه شصتی بودن ،

جا افتادم بلاخره... انگار با بالا رفتن سن ما بهتر میشیم😆

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

من از سن ۲۱ ب بعد حس یبایی داشتم قبلش عکسارو میبینم خیلی اوضاع خراب بوده😄😆و الانم ک باردارم و دوباره حس همون زمان بلوغو دارم🤣خیلی زشت شدم 

دوستددارم زود تر این بچه رو دنیا بیارم ببینم میتونم مثل قبل شم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️