2777
2789

الان وزن کردم دیدم وزنم همون 93 کیلو هستش ،  خیلی عذر میخوام شکمم خوب کار می‌کنه ، روزی یک ساعت پیاده روی و یه ربع حلقه یا یه ربع ورزش هوازی انجام میدم رژیم کالری شماری هم گرفتم ولی کنارش مکمل یونی زینک هم میخورم یعنی امکان داره بخاطر مکمل یونی زینک که مصرف میکنم وزنم پایین نمیاد ؟ شب قبل خواب هم قرص آهن میخورم روزی ۱۰ لیوان هم آب میخورم ، قهوه هم هم افزایش سوخت و ساز میخورم لطفا راهنمایی کنید خسته شدم واقعا آرزوی لاغری دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخای با اپلیکیشن های کالری شماری وزن کم کنی حتما یه ترازوی آشپزخونه بخر چون مقادیر خیلی کمتر از اون چیزی هست که ما در نظر میگیریم

اگر هم دوست داری ۴ کیلو در ماه کم کنی من رژیم غفاری رو بهتون پیشنهاد میدم چون واقعا جواب میده

اگه میخای با اپلیکیشن های کالری شماری وزن کم کنی حتما یه ترازوی آشپزخونه بخر چون مقادیر خیلی کمتر از ...

عزیزم با ترازوی آشپزخونه اندازه میگیرم ولی نمی‌دونم بخاطر مکمل که مصرف میکنم وزنم نمیاد پایین ؟ میشه لطفاً رژیم غفاری رو توضیح بدین 

با یک هفته انتظار داری لاغر شی؟بذار یه ماه بگذره.حد نرمالش ماهی ۲ تا ۳کیلو هست که من زیاده روی کردم ...

می‌دونم عزیزم ولی چون وزنم خیلی بالاس گفتم حداقل یک کیلو کم بشه ولی به قول شما زیاد کم کردن هم ضرره بازم صبر میکنم انشالله که لاغر کنم 

عزیزم با ترازوی آشپزخونه اندازه میگیرم ولی نمی‌دونم بخاطر مکمل که مصرف میکنم وزنم نمیاد پایین ؟ میشه ...

ببین برای کالری شماری باید یه مقدار صبورتر باشی و مداومت کنی 

من تجربه هردو رو دارم 

توی رژیم کالری شماری ۸ کیلو کم کردم وزنم از ۶۸ رسید به ۶۲ 

من با بشقاب کم میکردم و هیچکدوم از فعالیت هایی رو که بشقاب جزئ کالری سوزی در نظر گرفته بود مثل کار در خانه و نشستن و ایستادن و ... رو در نظر نمیگرفتم و فقط حلقه زدن و پیاده روی رو جزئ فعالیت هاش ثبت میکردم 

رژیم غفاری رو هم توضیح میدم

رژیم غفاری رو از سایت غفاری دایت خریدم اصلا رژیم غفاری رو توی گوگل سرچ کنی سایتشو برات میاره. یه خانمی هست به نام خانم غفاری که مشاور تغذیه است و با توجه به وزن و قد و سن و شرایطت یه برگه رژیم بهت میده و یه فایل صوتی و یه فایل پی دی اف 

که توی اون فایل پی دی اف ۵۰ نوع غذا نوشته شده و یه تعداد میان وعده و مقادیر واحد از میوه ها و ... 

بعد توی برگه رژیمت مثلا مینویسه ناهار ۱ و نیم برابر و شام ۱ برابر

یا مثلا ناهار دو برابر یا نیم برابر 

که طبق اون چیزی که گفته ناهارتو دو برابر یکی از اون ۵۰ نوع غذا رو میخوری یا مثلا نصفشو 

بعد یه تعداد مکمل هم برات نوشته که تهیه میکنی و میخوری 

مثل مولتی ویتامین و ب۶ و ... و رژیمش ماه به ماه هست 

ماه به ماه یه مبلغ میدی و رژیم رو میخری 

مبلغشم واقعا زیاد نبود

و من با رژیم غفاری دو ماه گرفتم و هر ماه ۴ کیلو کم کردم 

یه بار قبل از بارداری اولم با بشقاب کم کردم یه بار هم قبل از بارداری دومم با غفاری کم کردم 

الان هم یک سال از زایمان دومم میگذره و چند روزه که باز همون رژیم غفاری رو که اون زمان خریده بودم شروعش کردم تا اضافه وزن ناشی از بارداری و زایمانمو کم کنم