2777
2789

نظرتون راجب زنی که میدونه یا مرد زن و بچه داره و میاد با شوهر یارو و مرده هم عاشقش شده انگار چیه؟تازه به زن یارو بگه پاتو از زندگی شوهرم بکش بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامرده 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

به‌نظرم ****@#*##************#*""$*""*#@@*""""""""**""*"""""""""*****#*@"""*"*"*********"#*#

****#*#**#@*********************************************""""""*"*"#"#"@"""""""""****🤬

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

این یعنی از اون مرد خیلی مطمئنه و پشتش بهش گرمه که راحت میگه پاتو بکش بیرون، اون زن که معلوم الحاله لعنت به مردی که به زن و فرزندش وفا نداره

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

اگه انقدر خرابه چرا مرده انقدر دوسش داره

مرده هوس باز بی وفاست

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

این یعنی از اون مرد خیلی مطمئنه و پشتش بهش گرمه که راحت میگه پاتو بکش بیرون، اون زن که معلوم الحاله ...

کدوم زن معلوم الحاله؟تکلیف زن و بچش چی میشه؟همچین زن خرابی رو اون مرد دوس داره ینی؟

اون که خرابی بیش نیست

ولی شوهره اون خانوم مقصراصلی متاهله ونباید همین گوهی بخوره چون به زنش تعهد داره ولی اون زنیکه خراب به زندگی اونا تعهد نداره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

کدوم زن معلوم الحاله؟تکلیف زن و بچش چی میشه؟همچین زن خرابی رو اون مرد دوس داره ینی؟

متاسفانه بعضی مرداد انگار عقل ندارن الان فکر میکنه دوسش داره بعدا می‌فهمه چه خبطی کرده

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍