2777
2789
عنوان

بیایددد خانم ها

44 بازدید | 8 پست

بنظرتون برای جهازم ۲ تا پتو مسافرتی دونفره و ۳ تا تک نفره از این نازک ژله ای ها گرفتم کافیه ۲ تا هم دونفره بزرگ ظخیم گرفتم تصمیم دارم ۳ تا هم یک نفره ظخیم بگیرم چهار فصل نمیگیرم چون بکارمون نمیاد واقعا 

البته برای خودمون هم میخوام یه پتو تک رنگ ظخیم دونفره بگیرم و یدونه هم مسافرتی ژله ای دونفره 

بنظرتون کافیه اینم بگم که نه من خواهر برادر بزرگ دارم و نه همسرم 

کافیه بنظرتون

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

رسم ما برای عروس سه تا پتو تک نفره یه دونه هم لحاف دو نفره است بقیه اش اضافیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

رسم ما برای عروس سه تا پتو تک نفره یه دونه هم لحاف دو نفره است بقیه اش اضافیه

خب از طرف شما حتما داماد هم میاره ؟

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی همینا اول ازدواج کسی نمیاد خونتون رو تختی هم بگیر تمام مبارکت باشه عزیزم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب از طرف شما حتما داماد هم میاره ؟

۴دست مادر عروس میده ۴ دست داماد 

تا جایی که اطلاع دارم همه جا رسم همینه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۴دست مادر عروس میده ۴ دست داماد تا جایی که اطلاع دارم همه جا رسم همینه

نه عزیزم اطلاع نداری خیلی جا ها مث طرف ما مادر داماد بجز زهر مار هیچی نمیده به عروس ما هم چون خانواده داماد نمیده دختر مجبور بیشتر ببر 

عالی همینا اول ازدواج کسی نمیاد خونتون رو تختی هم بگیر تمام مبارکت باشه عزیزم

رو تختی هم گرفتم اوناییم که برای خودمه رو هم جوری میگیرم که برا رو تخت هم خوب باشه

قربونت گلی

نه عزیزم اطلاع نداری خیلی جا ها مث طرف ما مادر داماد بجز زهر مار هیچی نمیده به عروس ما هم چون خانواد ...

چقدر بد 

نه خدا رو شکر طرف ما نمیگم نصف ولی داماد هم یه سری چیزا میده 

مشارکته 

چقدر بد نه خدا رو شکر طرف ما نمیگم نصف ولی داماد هم یه سری چیزا میده مشارکته

خوشبحالتون میدونی که این مسائل رو خانواده داماد باید فراهم کنن و اگه کوتاهی کنن دیگه خوب نیست منم همسرم وسایلی بزرگی که باهاشه رو میگیره ها ولی وسایل کوچیک نه دیگه طفلک حتی خبر هم نداره 

مادر یه بار میگفت میخواد کهنه های قبلا رو بده برای من درست کنن تسک مهمان منظورمه