2777
2789
عنوان

راحت بودن مادر با پسر

499 بازدید | 37 پست

من مادرم خیلی باهام راحته مثلا شبا باهم قلیون میکشیم یا همه نوع شوخی باهم میکنیم و کشتی میگیریم باهم و... 

دو روز پیش تاپیک زدم با مامانم قلیون میکشم همه جبهه گرفتن و تاپیک هم ترکید 

این واقعا اشکال داره؟

آخه کی نزدیکتر از مادر به آدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ایرادی نداره اصلا چرا میای تاپیک میزنی و نظر بقیه رو میپرسی؟ کاری که فکر میکنی درسته بکن از مادر کسی نزدیکتر نیست

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

تجربشو ندارم،،، مادرم مخالف این کاراس پس نه خودش انجام میده نه میذاره بچه هاش انجام بدن

بنظرم هر چیزی حد و مرز داره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

وقت گذروندن با مادر عالیه آفرین بهت

اما خود مسئله قلیون کشیدنه که مشکل داره

برای سلامتی خیلی مضره و اصلا کار جالبی نیست، انگار مثلا بگم من و بابام صمیمی هستیم با هم تریاک می‌کشیم

مزخرفه دیگه

تازه میگی همسرت هم دوست نداره، خب چرا انجامش میدی؟

مادرت شاید خیلی عادت کرده باشه و دیگه نتونه اما خودت سعی کن دود رو بذاری کنار، واقعا افتضاحه

کار مادرت اشتباهه که گذاشته تو هم درگیرش بشی، واقعا ظلم در حق بچه‌ست که بشینی به فنا رفتن ریه‌اش رو نگاه کنی و همراهیش کنی

همسرت به فکرته، به حرف اون گوش بده

دلت براش نمی‌سوزه به فکر خودت باش که دو روز دیگه صدتا مریضی تنفسی میگیری و عوارضش دونه دونه میزنه بیرون

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.