2777
2789

رو پله پنجمی نردبون از زیر پاش لیز خورده خودشم افتاده رو نردبون بالای نردبون کوفتی رفته تو شکم پهلوش زده نصف کبدش و طحالش پاره کرده و خونریزی داشته..

خیلی خیلی درد داشت واسه سی تی و اینا به زور درازش کردیم عکس بگیرم ..

عمل جراحی شد به هوش اومد حتی باهاش حرف زدم رفتم پیشش دستاشو گرفتم اونم حرف زد و..

الان باز میبرن واسه بازبینی بعد عمل ک‌ خونریزی نداشته باشه ‌‌

خانوما اتفاقی واسش نمیوفته .؟

دکتر گفته شاید نصف کبدش وردارن..سه تا بچه کوچیک داره خیلی جوونهه😭😭😭😭😭😭

تو رو خدا دعا کنید به سلامتی برگرده خونش...حالم از دیروز داغون

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده ..🖤

ان شا الله خدا کمکش کنه و به خیر بگذره . اگر مساله فقط کبد باشه به خیر میگذره ان شا الله چون کبد تنها عضویه که خودش به مرور زمان خودشو بازسازی میکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پسر عمه من از کوه کنار اتوبان پایین اومدنی سر خورده بود با سرعت اومده بود پایین خورده بود به گاردریل کبد و طحالش آسیب دیده بودن عمل کرد قسمتی از کبدش رو برداشتن اون موقع 21 سالش بود الان 36 سالشه خوب شده

فقط گاهی درد داره تو شکمش که اونم عادیه با اون حجم از جراحت

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله خدا کمکش کنه و به خیر بگذره . اگر مساله فقط کبد باشه به خیر میگذره ان شا الله چون کبد تنه ...

انشالاااا😭

ما شهرستان بودیم بردیم بیمارستان شهرمون گفت فقط ضربه س استراحت کنه خوب میشه ..

ما هم فکر نمی‌کردیم بخاطر ی نردبون چنین چیزی بشه ..

ولی خیلی درد داشت و رنگش کاملا زرد بود همش آب می‌خاست 

صبح بردیم مشهد خونریزی و پارگی شدید داشت

اگه همون شب می‌بردیم بهتر بود شاید..بخدا عذاب وجدان گرفتیم ...😭😭😭💔💔💔

پسر عمه من از کوه کنار اتوبان پایین اومدنی سر خورده بود با سرعت اومده بود پایین خورده بود به گاردریل ...

خدا کنه اینم خوب بشه..

خیلی استرس داشت موقع رفت اتاق عمل ...فقط می‌گفت مراقب بچه هام باشین چشم به راهمن😭😭😭😭😭😭

انشالاااا😭ما شهرستان بودیم بردیم بیمارستان شهرمون گفت فقط ضربه س استراحت کنه خوب میشه ..ما هم فکر ن ...

مشهدی الان ؟ من اگر جای تو بودم بدو بدو میرفتم حرم امام رضا . دلم اروم بگیره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم خییییلی ناراحت شدم.خدا سلامتی بدهولی من شنیدم کبد خودشو بازسازی میکنه.حتی کسایی که پیوند کبد م ...

خدا کنه خوب بشه گناه داره