2777
2789
تو فیلم و سریال های الان هم با دهن انجام میدن من بدم میاد انگار مد شده یا نقاشی اینجور صدا ها می‌زار ...

دیگه اینها برای بیشتر دیده شدن بتونند از هر چیزی استفاده می کنند یعنی یه کلیپ ده دقیقه ای دیدم بس که این صدا رو روی صحبت هاشون گذاشته بودن حالم بد شد 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فیلم و سریال های الان هم با دهن انجام میدن من بدم میاد انگار مد شده یا نقاشی اینجور صدا ها می‌زار ...

کلا حرکت چیپی هست اما به نظرم بین زن و شوهر خیلیم عجیب نیست ولی اگه خانم اینکارو نکنه بهتره به نظرم یه کار پسرونه است

اقا دیگه بین زن وشوهرا که نباید این چیزا خجالت اور باشه که

چجوری تو رابطه ج خجالت نمیکشین تو گوز هم خجالت نکشین

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

کلا حرکت چیپی هست اما به نظرم بین زن و شوهر خیلیم عجیب نیست ولی اگه خانم اینکارو نکنه بهتره به نظرم ...

یعنی فقط پسراا کو... ن دارن؟؟ 

نه گلی خانم منظورم این نیست میخام بگم دیدین خنده های بلندو زشتی پسرامیکنن یا تو حرفاشون کلمات رکیک م ...

الان دیگه دختر پسر نداره همه اینکارو میکنن

اگه واسه منه دختر عیبه واسه پسرهم عیبه

الان دیگه دختر پسر نداره همه اینکارو میکنناگه واسه منه دختر عیبه واسه پسرهم عیبه

اره عیب که هست چه پسر چه دختر من کلا ادمای مودب رو دوس دارم به نظرم خیلی جذابن حالا چه دختر چه پسر اما به نظر بعضی کارا برا خانوما دیگه واقعا بیکلاسه