2777
2789
عنوان

سوال درمورد نوزادهایی که میمیرن

3948 بازدید | 108 پست

خانمای گل کسی میدونه این نوزادایی که تو بیمارستان میمیرن بعد بدنیا اومدن وتحویل خانوادشون نمیدن وچیکار میکنن کجا میبرن؟

دفنشون میکنن؟؟؟؟؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

زنداداش یکی از دوستام بچش که بدنیا میاد بعد ۳روز تو بیمارستان میمیره وقتی میره بهش شیر بده میگن بهش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه بخواین تحویل میدن فکرکنم،ولی چه سخته...

واقعا کی میبره دفن میکنه اینارو؟؟؟

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

من دو روز بعد زایمان پسرم پر کشید خودمون از بیمارستان تحویل گرفتیم اسمشو گذاشتیم و غزلش دادیم و بعد خاکش کردیم. ولی اکثرا بیمارستانا خودشون خاک میکنن

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

از خانواده میپرسن که میخای خودتون دفن کنید یا ما اینکارو بکنیم اون خانوم باید پیگیر بشه از کجا معلوم مرده باشه

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
تحویل خونوادشون میدن دیگه..

نه تحویلشون ندادن گفتن خودمن دفنش میکنیم این بنده خداهم چون حالشون بد بود اون موقع دیگه پیگیر نشدن حالا الان مدام میره بهشت زهرا قسمت نوزادارو میگرده بلکه ببینه شاید اونجا دفنش کردن ولی نیست 

زنداداش یکی از دوستام بچش که بدنیا میاد بعد ۳روز تو بیمارستان میمیره وقتی میره بهش شیر بده میگن بهش

بهتر توضیح میدی؟؟؟بچه رو جایی نمیبرن که؟؟همش پیش مادره

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
من دو روز بعد زایمان پسرم پر کشید خودمون از بیمارستان تحویل گرفتیم اسمشو گذاشتیم و غزلش دادیم و بعد ...

خدا صبرت بده خیلی سخته ان شاا... بزودی مادر بشی

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
نه تحویلشون ندادن گفتن خودمن دفنش میکنیم این بنده خداهم چون حالشون بد بود اون موقع دیگه پیگیر نشدن ح ...

جدی ؟؟... من از اشناهامون دادن بهش... 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
واااااای  کاش نیومده بودم تو تاپیکت😢😢😢😢😢😢

چرا عزیزم؟

مال منو برادرشوهرم برد دفنشون کرد و چیزی هم بهم نگفتن و منم اصلا چیزی نپرسیدم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد