2777
2789

خارج از لیزر اگه راه دیگه ای داره که ازش نتیجه گرفتین 

بگین

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من ی مدت قبل از غذا خوردن نمک میخوردم

کم رنگ تر شدن ولی نرفتن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار تجربه من بهت بگم لیزر کربن کردم یه جلسه بیشترنرفتم حتی گفته بودبایک جلسه هم کلی جوب میگیری اگه بگی یک درصدهم جواب نگرفتم بعدازیک ماه خاننه پیام داد نوبت لیزرت هس گفتم هیچ تغییری نکردم دیگه نمیام گفت غیرممکنه تغییرنکرده باشی یه عکس که قبل لیزر ازم گرفته بودبرام فرستاده بود واااایییی وحشت کردم ازخودم گفتم وااا چرااینقدر منو سیاه وپوستم افتاده کردی گفت همینجوری بودی خودت یادت نیس فهمیدم شگردشون اینه عکسو بدمیگیرن بعد عکس بعد لیزر رو خوب میگیرن میزارن کنارهم که بگن چه تغییر اساسی کرده خدانگذره ازشون چقدخرج کردم تواین بی پولی

بذار تجربه من بهت بگم لیزر کربن کردم یه جلسه بیشترنرفتم حتی گفته بودبایک جلسه هم کلی جوب میگیری اگه ...

منم از همین میترسم 

الکی انقد هزینه کنم تهشم نتیجه نگیرم 

از یه طرفم اعتماد به نفسمو کلا از دست دادم خسته شدم از اینکه برا رفتن به بیرون همیشه باید کرم پودر بزنم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
منم از همین میترسم الکی انقد هزینه کنم تهشم نتیجه نگیرم از یه طرفم اعتماد به نفسمو کلا از دست دادم خ ...

دقیقا منم همینطور خیلی اعتمادبنفسم اومده پایین قبلا صورتم مثل آینه بودبخدا نمیدونی چقدررر خرج صورتم کردم حتی یک درصدهم جواب نگرفتم

کرم روشن کننده هیدرودرمولی اصلش الان همجا فیکش هست

هیدروکینون داره؟