2777
2789
عنوان

واقعا حسرت ی قیافه خوشگلو میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست
پسر سفید چشم آبی ک قشنگ‌نیس

این جذاب بود خیلی موهاش تیره و روشن بود ببین حالت انریکه اونطور قیافه ای ولی جذاب‌تر 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی ژن خوب، یه پسره توی دانشگاهمون بود چشمای آبی خیلی سفید و زیبا اون روز یه جا رفتم با خواهرش بود خو ...

هعییی حالا چشم رنگی نخاستیم وای بعضیا قیافشون انقد خوشگل چیده شده ک تک تک جاهاش بهم میاد و.. همینا حسرت قیافشونو میخورم

هعییی حالا چشم رنگی نخاستیم وای بعضیا قیافشون انقد خوشگل چیده شده ک تک تک جاهاش بهم میاد و.. همینا ح ...

عمل کن بعضی وقتا با یه عمل خیلی تغییر مثبت ایجاد میشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ن عزیزم من دنبال اینم قیافم تغییرکنه چیزیم سراغ ندارم واقعا ک بدون عمل و.. باشه

تنها راهی که ادم بدون عمل و رسیدگی های پرخرج خوشگل بشه فقط و فقط تقویت عزت نفسه

اینکه ارزش و منزلت خودت رو وابسته به استانداردهای زیبایی که یه عده سودجو رواجش دادن ندونی

نمیخوام شعار بدم ولی جدا قیافه فقط به درد سلبریتیایی میخوره که هیچ چیز دیگه ای برا ارائه ندارن نه حتی همشون

قد و وزنت خوبه؟  اگه آره قیافه رو میشه خیلی بهتر کرد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

هعییی حالا چشم رنگی نخاستیم وای بعضیا قیافشون انقد خوشگل چیده شده ک تک تک جاهاش بهم میاد و.. همینا ح ...

کاش یک چشم نداشتی ولی خوشگل بودی

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

حق دارم وقتی تااین سن رابطه ای باپسری نداشتم خاستگار وخاطر خواه زیاد نداشتم

هنو ۱۸ وقت داری من ۳۵ سالمه پاک پاکم رابطه برا چیه به پیشرفت خودت فکر کن ته پسرا هیچی نیست

همینم کم داشتم،دیگ ب اونجاهاش هم تادلت بخاد فک کردم دلم میخاد خوشگل باشم ..

من از مسیح علینژاد و کاراش خوشم نمیاد به دلایلی خب اصلااا

ولی عزیزم بزن تو اینترنت اپارات مسیح علینژاد زشتم

قشنگ بود حرفاش...

یه بلاگر بوشهری هم داریم به اسم ام البنین

برو پیجشو ببین

اقا باور کن همه چی به طرز تفکر ادمه

خودتو قبول کن...مگه به کسی زیبایی بدهکاری؟گور بابا ادم ظاهربین...میخوان نپسندنت اصلا

اینکه میگن خوشگلی دردسر داره شرورر نیستا/:شاید یکی نخواد جلب توجه کنه باور کن...

من از مسیح علینژاد و کاراش خوشم نمیاد به دلایلی خب اصلاااولی عزیزم بزن تو اینترنت اپارات مسیح علینژا ...

ببین من درکت میکنم باشه؟حرفای شعاری نمیدم خب...

ولی یه سوال الان تو میخوای چقد عصه بخوری دیگه تا کی؟؟؟

اخه دقیقا کی با غصه خوردن چیزی بدست آورده؟

یک بار برای همیشه اهمیت چهره رو از سرت بکن بیرون یا حداقل کمترش کن

ولی خب اگه میخوای زیبا شی،راه زیاد هست..هرچند حسم میگه فقط اعتمادی به نفس نداری...استایل جفنگ نه ولی استایل خیلی تو قیافه موثره ساده و زیبا.ارایشتم حرفه ای کن.برو تکنینکاشو از تو پیج و فلان ببین من خودم ندیدم ولی میدونم هست