2821
2789
عنوان

دختر هفت روزم نمیتونه شیربخوره

155 بازدید | 10 پست

نوک سینهام پهنه چسپیده الان هفت روزسه بزور دوروزه تونسته نوک سینو بگیره الان هم که میگیر نصف نوک سین رو دهنش میزاره انگار گاز میزنه خیلی هم درد میکنه و سیرنمبشه خسته شدم شیردوشیدن سینهام داغون شده میدوشم با شیشه نیخوره.خواهش میکنم بگین چیکار کنم کامل بزاره دهنش اصلا چه مشکلی داره هرکاری هم یکنم بجپونم نمیره

الهم العجل الولیک الفرج.

فقط میگم درکت میکنم..سرهردوبچم این مشکلو داشتم تحمل کن بزرگترشه اکی میشه پسرمن امروز۲۰روزشه و از دوازده سیزده روزگی تونست بخوره بزار یکم فکش قوی شه درست میشه

علی و عسل زیبای مامان♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم هاله سینه رو کامل باید بزاری دهن بچه که زخم نشه و بچه بتونه خوب بگیره

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

من سینه هام اصلا نوک نداشت صافِ صاف بود تا 13 روز دخترم اصلا لب به سینم نزد چون نمیتونست بگیره

من انقدر مشاور شیردهی رفتم و مکافات کشیدم تا بلاخره موفق شدم 

شما اول برو یه جفت رابطِ شیردهی مارکِ avent بگیر بذار روی سینه ات و بهش شیر بده کم کم نوک سینه ات برجسته میشه

یه کرم شقاق سینه هیدرودرم هم بخر و به زخم سینه ات تا زخمش ترمیم بشه فقط قبل از شیردهی با پنبه تمیزش کن

اگر با رابط موفق نشدی حتما مشاور شیردهی برو چون اگه یه مدت سعی کنه و نتونه شیربخوره ممکنه کلا از سینه ات زده بشه ودیگه نگیره 

.Pain🔥you made me a believer

کنار لبش رو یکم با انگشتت قلقلک بده دهنشو یه باز کنه دنبال سینه ات بگرده خیلی سریع بذار و درست هم بذار باید حد اقل نصف یا همه هاله سینه ات تو دهنش باشه که غدد فعال شن شیر خارج بشه لازم نیس بدوشی خیلی درد رو بیشتر میکنه سعی کن یاد بگیری درست که اذیت نشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز