2777
2789

وای وای دقیقا شرایط منو داری 

یه دخترم کلاس سومی دختر دومی دو سالشه ساعت ۶ پاشده نمیخوابه منم دارم جر میخورم از خستگی و خواب دهنم سرویس شده 

شوهرمم تو پذیرایی تخت خوابیده و تازه نگرانم که صدای بچه بیدارش نکنه 😕🫩🥺🙁

واقعا بدبختیم 

خدایا کی میشه ما هم طعم آرامشو بچشیم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

خستگیت میدونی برا چی هست برا اینکه یه همسر همراه و قدر دان نداری هرچی هم از کار خونه و بچه داری خسته باشی ولی وقتی یه همسر داشته باشی درکت کنه بهت بگه خسته نباشی بخدا اون خستگی نیست و نابود میشه ولی به جاش غر میزنه وطلب کاره ازت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم عزیزم خیلللللی سخته

من یه پسر۵و یه پسر ۲ ونیم ساله دارم دائم خونه منفجرشده ست  شاغلم هستم همش پسرام دعوامیکنن داد و جیغو منم کلافه میشم .شوهرم که تا شب سرکاره وقتی میاد شام میخوره میره اتاق خواب تنها میخوابه .تمام .😒

واقعا بچه داری سخته کاش یک پرستار یا کمکی بگیری یامهد بزاری دویا ۳ ساعت  ریلکس کنی 

من بچه هام روکه میخوابونم تازه یه لیوان چای میریزم باتخمه با نی نی سایت مغزمو اروم میکنم  

عزیزم منم سنم کم بود دوتا بچه پشت سرهم آوردم با همسرم درس میخوندیم یادم نمیره پسرم روی پاهام بود دخترم کنار دستم همسرم اون موقع برا ارشد میخوند خیلی زیاد زیاد نمیتونست نگهداری کنه ولی صبر کردیم بچه هامون بزرگ شدند الان دخترم دوازده سالشه پسرم آذر ماه ده سالش میشه اگه خیلی به خودت سخت بگیری سخت میگذره ولی اگه مدیریت کنی بخندی شادی کنی با بچه ها بازی کنی خیلی بهتون خوش میگذره بچه هاتون جز شما کسی رو ندارند، آرامش رو کم کم با بزرگ شدن بچه ها بدست میاری و وقتت زیاد میشه که به خودت برسی بهترینها رو برات آرزو میکنم 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅