2777
2789
عنوان

خیانتشو علنی کرده بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 80 پست
دارم جدا میشمنمیتونم تحمل کنم دو فردا جلو چشمام زن بیاره خونه😭😭😭🖤🖤🖤چون خودشیفته تکرار خیانت در ...

اصلا گریه نکنیاااااااااا

اصلا قوی باش همیشه لبخندتو حفظ کن 

بهش بگو لیاقت منو نداشتی برو با یکی مثل خودت 

من مثل تو نبودم ازت سر بودم برات زیاد بودم نتونستی تحمل کنی برو بایکی ک دوروز دیگه بهت خیانت میکنه دقیقا مثل خودت

اصلا ناراحتیتو نشون نده 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

از اون ادم هرز برای خودت بت نساز ، اصلا دیگه نباید به چشم ی ادم نگاهش کنی، پاشو خودت را جمع کن یادتم ...

احترام گذاشتم بخشیدم بدی هاشو محبت کردم حرفشو گوش میدادم ایشون فکر کرد خدای منه و من بدون ایشون میمیرم.ولی خیانت رو نمیتونم ببخشم..و نباید هم بخشید 🖤🖤

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون ادم هرز برای خودت بت نساز ، اصلا دیگه نباید به چشم ی ادم نگاهش کنی، پاشو خودت را جمع کن یادتم ...

یعنی روزی میرسه پشیمونی شو ببینم،حسرت شو ببینم، اون‌روز من بهش لبخند بزنم و بگم خیلی دیره.. برو با همون خانم💔💔

فقط میخوام‌شرمندگی شو ببینم

چون با افتخار و بدون حیا داره علنی میکنه..

ددصورتی که من هنوز زنشم..

خاک بر سر جفتشون انشاالله بدترینا نصیبشون بشه این حیونا واقعا خیانت دیدن قلب ادمو از هم میپاشه خدااز ...

من فکرنمیکردم‌روزی تجربه ش کنم💔💔

اینقدر قشنگ بازی کرد همسرم

امان از همچین مردهایی و همچین زنهایی...منم از این دخترا دیدم کثافتا بگو میخوای لاس بزنی گمشو با پسر ...

دختره میدونه متاهله ولی بازم.... 

رو خرابه ی زندگی من میخوان زندگی بسازن

اصلا گریه نکنیاااااااااااصلا قوی باش همیشه لبخندتو حفظ کن بهش بگو لیاقت منو نداشتی برو با یکی مثل خو ...

یعنی کلا بی تفاوت باشم ؟

خیلی سخته.درد داره.انگار چاقو گرفتن زدن به قلبم و محکم‌تراز قبل فرو میکنن داخلش..

چقدر ادم‌میتونه بی حیا باشه تازه پروفایل گذاشته

من جرئت فلان کارو دارم یه بار دوبار سه بار بازم انجامش میدم

تو باافتخار جدا شو

تنها راهم‌همینه بله

بگذرم ازشون و بذارم با امثال این ادم ها بمونه

کسی که به زنش خیانت کرد به اون‌دخترهم وفا نمیکنه

و دختری که به مرد متاهل خیانت کرد،با ازدواج‌باهاشم‌مجدد به خود این اقاهم خیانت میکنه..

تو هم مهریتو علنی کن تا یکم حساب کار دستش بیاد با این قیمت طلا

انقدر زجرم داد که بذارم‌برم تا به خواسته کثیفشون برسه..

کمتراز اقا و جان‌صداش نزدم..احترامشو تو جمع نگه میداشتم..

جواب احترام و وفاداری خیانته؟خدااا...💔💔

حالا ما بخوایم صحبت کنیم ی عده میان میگن مسئله رو جنسیتی نکن ی عده هم میگن چرا به مردا میگید نر

چی بگم واقعا!!!

اینا اصلا مردانگی دارن که بخوای مرد صداشون کنی؟

خب نباید تفاوت قائل بشیم بین مرد و نر؟

اصلا گریه نکنیاااااااااااصلا قوی باش همیشه لبخندتو حفظ کن بهش بگو لیاقت منو نداشتی برو با یکی مثل خو ...

بهشون گفتم  من رهات میکنم و جدامیشم ازت بخاطر خودم ارامش خودم ارزشی که برای خودم و وفاداریم قائل میشم.

تا با امثال خودت باشی و گفتم جواب این کارهاتو خواهی دید خدا جای حق نشسته...

اخه خیلی اذیتم کرده بازی روانی راه انداخته بودن تا خودم بذارم برم من دیر فهمیدم زمانی فهمیدم که مطمئن شدم خیانت میکنه

انقدر زجرم داد که بذارم‌برم تا به خواسته کثیفشون برسه.. کمتراز اقا و جان‌صداش نزدم..احترامشو تو جمع ...

یک روز چنان پشیمون میشه و خدا چنان دلشو داغ میکنه که هیچ راه برگشتی نداشته باشه

چندسالشه؟

دختره چندسالشه؟

نمیشه نشون نداد..سخته..پریشب خیلی گریه کردم ..

ولی دیشب به بعد نه...

آدم بی ارزش گریه نداره...آدم خائن دلتنگی نداره...

گریه هام برای خودمه که چقدر ساده دل بودم و این اقا چقدر قشنگ با نقشه کاراشو پیش برده💔💔