2777
2789
عنوان

خیانتشو علنی کرده بی حیا

880 بازدید | 80 پست

چقدر ادم میتونه خدانترس و بی حیا باشه

یک مدت پنهانی خیانت کنه‌

بعد بیاد اون و طرفش باهم علنی کنن.

طرفش میدونه متاهله بازم باهم دارن دل میدن قلوه میگیرن.

عکس های پروفایلشونو ست کردن.

امان از آدم خودشیفته و خیانت هاش...💔💔💔

خدایا دلمو آروم کن

دارم از درد خیانتش میمیرم...

چقدر سخته..

هیچوقت فکر نمیکردم من روزی تجربه ش کنم🖤

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون ادم هرز برای خودت بت نساز ، اصلا دیگه نباید به چشم ی ادم نگاهش کنی، پاشو خودت را جمع کن یادتم باشه ادمها فراموشکارن زیاد ب کسی خوبی نکن چون دلشون را میزنه ، دوروز دیگه ازهمینم سرد میشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

وقتی علنی میکنه نمون عزیزمن.من خیانت دیدم میدونم چ زجریه اما انکار کرد و زد زیرش اصلا گردن نگرفت 

اما وقتی راجت داره بهت میفهمونه موندن اشتباهه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

جالب اینه گفتم‌شاید دختره نمیدونه متاهله،رفتم پیام فرستادم بهش گفتم‌میدونین‌متاهله؟؟؟دردم اینه میدونست و با افتخار به کارش ادامه داد...💔💔

وقتی علنی میکنه نمون عزیزمن.من خیانت دیدم میدونم چ زجریه اما انکار کرد و زد زیرش اصلا گردن نگرفت اما ...

دارم جدا میشم

نمیتونم تحمل کنم دو فردا جلو چشمام زن بیاره خونه😭😭😭🖤🖤🖤چون خودشیفته تکرار خیانت درش بالاست ایشون اختلال خودشیفتگی دارن.

فقط زجرم دادن.خدا نگذره ازشون

جالب اینه گفتم‌شاید دختره نمیدونه متاهله،رفتم پیام فرستادم بهش گفتم‌میدونین‌متاهله؟؟؟دردم اینه میدون ...

تو باافتخار جدا شو

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️