ladyofheaven مدیر استارتر عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 533 عنوان کمک برا دیجی کالا 52 بازدید | 8 پست من محصول سفارش دادم حتی پولم پرداخت کردم و اسکرین گرفتم بابت مبلغ پرداخت الان تو دیجی کالا زده اون سفارش کامل لغو شده در صورتی که همه کالا موجود بوده؟ بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند 1404/07/13 | 07:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31866 زنگ بزن پشتیبانیولی برا من پیش اومده مثلا یکی دوتا محصول ناموجود شده هزینه همونارو برگردوندن تو کیف پولشماهم کیف پول چک کن شاید هزینه برگشته خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ladyofheaven مدیر استارتر عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 533 من ی شماره زنگ زدم گفت برای محصول اول باید کد محصول رو با مربع بزنی که کفت اشتباهه بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند
ladyofheaven مدیر استارتر عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 533 زنگ بزن پشتیبانیولی برا من پیش اومده مثلا یکی دوتا محصول ناموجود شده هزینه همونارو برگردوندن تو کیف ... پشتیبانی شمارش رو داری بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند
ladyofheaven مدیر استارتر عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 533 دستت نرفته روش اشتباه لغو کنی؟ چیکار کنم بعدش یک و هشتصد رفته بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند
ladyofheaven مدیر استارتر عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 533 دستت نرفته روش اشتباه لغو کنی؟ فکر کنم رفته شاید دست بچع بوده بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31866 پشتیبانی شمارش رو داری 02161930000نگران نباششاید دستت خورده لعو کامل زدیپولش برمیگرده خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️