2777
2789

با اینکه اوضاع درست شد ولی دلم نمی‌خواست انقد زود باردار بشم نمی‌دونم چطور باهاش کنار بیام 

شوهرم همش بهم میگه من پشتت هستم ولی من همش نگرانم زندگیم هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با لجبازی غرور دعوا بحث نمیشه زندگی کرد بهش زمان بده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ان شاءالله نقطه عطفی بشه توی زندگیت ودیگه به اون روزها برنگردین   تامیتونی بهش بفهمون خانم باردار صدبرابر نیاز به مراقبت داره طول دوران بارداری مهمه  بعد زایمان مهمه و...خلاصه همه جوره ازش حمایت بگیر زندگیتون روگرم کن عزیزم

از بعد اون دعوا دیگ چیزی پیش نیومد اخلاقش خوب بود ولی خب نباید انقد زود بچه دار میشدم 🥺🥺

درسته 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

انشالله زودی خدا بهت نی نی بده شما بیشتر حقته که بچه دار بشی 🥺

همه مشکل دارن ب این نگاه کن شاید با وجود این بچه خدا جون تازه به زندگیت بده .خودت و شوهرتم تلاش برا بهتر شدن بکنیدانشالله