2777
2789
عنوان

نصیحتی ب دخترای دم بخت

457 بازدید | 39 پست

دخترا هیچ وقت برا مردی ک هیچی نداره تایم نذارید وارد رابطه نشید 

میگید با هم میسازیم 

از خیر عروسی بگذریم 

چ طوری میسازی؟؟؟؟  

وقتی رهن ی خونه کمتر ۶۰۰٫۷۰۰ نیس 

چقد بگیری ک نخوری نپوشی بشه۶۰۰ م

آیا شما ی ماشین معمولی ایرانی نمیخوایین؟؟

وقتی طرف پس انداز یا خانواده پشتیبانی نداره  

تو این دوره زمونه شدنی نیس 

ب ولله شدنی نیس 

عمر خودتونو نذارین پای همچین رابطه هایی ک صبر میکنیم بعد پنچ سال تازه بتونه ی خونه رهن کنه 

اصلا پسر وقتی نمیتونه حداقل های زندگی رو مهیا کنه نباید ب ازدواج فکر کنه

بخدا رفاهیات هزاران برابر عشق مهمه 

وقتی حداقل ها رو ندارید و بقیه رو می‌بینید حسرت میخورین

خب پسرای الان ندارن دیگه 

پدر خودتم نداشته اول زندگی

پسرای الانم ندارن منطقه ازاد رفع نیاز میکنن

کسی ک ضرر نیکنه دختره ک سن ازدواجش داره رد میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدر پول پول کنین پسر از ازدواج دور میشه ، دختر بلانسبت هرزه ام زیاد شده، نیازاش با اونا برطرف میشه

نتیجه اش این میشه دخترای خوب و پاک میونن خونه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هر چقدر پول پول کنین پسر از ازدواج دور میشه ، دختر بلانسبت هرزه ام زیاد شده، نیازاش با اونا برطرف می ...

بمونن خونه از این که حسرت به دل خیلی چیزا بمونن بهتره!

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب پسرای الان ندارن دیگه پدر خودتم نداشته اول زندگیپسرای الانم ندارن منطقه ازاد رفع نیاز میکننکسی ک ...

ببین بعضی از پسرا ندارن بعضی از پسرا عرضه ندارن 

اینا خیلی باهم فرق میکنه 

شوهر دوست من نونوایی داشت اجاره بود مغازه اش ، برای اینکه بتونه عروسی بگیره کل تایمشو گذاشته بود از سر صبح تا آخر شب کار می‌کرد 

اونجا دوست من بجای عروسی گرفتن تو یه تالار خیلی خوب ، یه تالار ارزون تر انتخاب کرد 

چون تلاش شوهرشو میدید 

شوهرش بچه ی همین نسل جدیده اما عرضه داشت 

نه مثل یه سری از این پسرایی که دنگ میگیرن از دخترا خجالتم نمیکشن ، اینا عرضه ندارن 

اونطور هم که نمیشه الان زمانه بد شده همینطور که دخترا دنبال پسر پولدار هستن پسر ها هم دنبال دخترهایی ...

دنبال پسر پولدار ن عزیزم 

اینکه بتونه ی خونه رهن کنه 

ی ماشینی ۴۰۰ بخره 

اینا پولداری نیس

خانواده طرف هم مهمه.مادرش میگه عروس باید نزدیک ما زندگی کنه توقع دارند مادر و پدر عروس به عروس خونه ...

خب زندگیا سخت شده. دختر ک پول پول پسر میکنن

اونام میگن بابای دختر باید پول بده

هر چقدر پول پول کنین پسر از ازدواج دور میشه ، دختر بلانسبت هرزه ام زیاد شده، نیازاش با اونا برطرف می ...

دقیقاً 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

باید اونارم درک کرد الان خودتون یه پسر میتونین تو 30 سالگی خونه و ماشین و در آمد خوب داشته باشین؟ 

نمیگم رفاه مهم نیست ولی خب کی الان توان خرید خونه داره هرکی از قبل خریده داشته همونه. 

اینطوری پیش بره و با این طرز فکر که دیگه هیشکی نمیتونه ازدواج کنه اونایی که پاکن میمونن خونه افسرده میشن اوناییم که نیستن میرن خراب و هرزه و لاشی میشن یبار بخوان ازدواج کنن خیانت از سر و روشون میباره. 

به هرحال نیاز به ازدواج هم یه یچیز فطریه نمیشه ازش چشم پوشی کرد.