2777
2789

من دوسندارم طلاق بگیرم ب هییییچ وجه حتی اسمش تنمو میلرزونه

ولی تو زندگیم ب بن بست رسیدم 

انقدر فشار رومه قلبم درد میکنه دست چپم کوفتس 

لاغر شدم چند روزه غیر از آبجوش نبات هیچی نمیخورم

دلم داره میترکه 

جز اینجا هیچ جا و هیچ کس برا دردودل ندارم

توروخدا با دل مهربون باهام حرف بزنین

زخم زبون و اینا نزنین من خسته تر از چیزیم ک بتونم تحمل کنم 

چرا عزیزم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم

من نمیخاستم کار ب خانواده ها بکشه عزیزم

ولی از صدا های ما فهمیدن 

البته همیشه میفهمیدن ولی ب خودشون اجازه دخالت نمیدادن

امشب بابام گفت دیگ ما بریدیم از دست بحث های شما خسته شدیم چقد برو خودمون نیاریم

دلم میخاست بمیرم اون لحظه از شرمندگی

همین الانم گوله گوله اشک میریزم

من چیکار کنم؟

من نمیخاستم کار ب خانواده ها بکشه عزیزمولی از صدا های ما فهمیدن البته همیشه میفهمیدن ولی ب خودشون اج ...

سر چی بحث میکنی خب بیخیال باش

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

ای بابا چرا اخه عزیزم توگل به خدا کن درست میشه

خیلی ب خدا توکل کردم خیلی

ولی دیک هیچی ازم باقی نمونده 

ب خودم اومدم دیدم اون همه زیبایی اعتماد بنفس همه رفته

من موندم و چشمایی ک همش داره اشک میریزه

جنس قلب من از چیه ک وای نمی ایسته؟

آخه من چرا از اینهمه فشار نمیمیرم؟

مگه جنس من از چیه؟

سر خیلی چیزاناز من خریدار ندارهمن حتی قهر کنمم ۱۰۰روزم بگذره نمیگه بیا آشتی

حق داری 

یه مدت بحث نکن 

تحت هر شرایطی 

بزار ارامش برگرده خونتون 

با این اوضاع هیچ وقت نازکش نمیشه 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من اگه پشتوانه مالی داشتم همین امروز برا طلاق اقدام می کردم منتظرم سهم الارث پدریم تقسیم شه یکم جمع کنم بچه هامو بردارم برم نیم ساعت نمی تونه خودش رو نگه داره مدام غر غر لعنت به خانوادش ، دخترم میگه مامان بخدا بابا نباشه زندگیمون خیلی بهتره 

من نمیخاستم کار ب خانواده ها بکشه عزیزمولی از صدا های ما فهمیدن البته همیشه میفهمیدن ولی ب خودشون اج ...

به خانواده ها چه ارتباطی داره؟ زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کن.

زندگیتو جمع کن اگه دعوایی دارین از الان به بعد بیرون از خونه برید دعوا کنید .در زندگیتونو ببندید کسی دخالت نکنه تو زندگیتون.جمع کن زندگیتو دستای تو خیلی قدرتمند تر از چیزیه که بقیه بخوان با حرفاشون زندگیتو از هم بپاشن.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻