طبیعیه من دخترم ولی تو ۱۲ سالگی از کنجکاوی سرچ کردیم با دوستام دختر بدی ام نبودیم کار خاصی ام نکردیم
نگران نباش
اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به روش آوردم خودش گوشی نداره گوشی من رو استفاده میکنه رمزشو عوض کردمو استفادشو محدودتر ولی یادممیاف ...
نبایددددد ب روش میاوردیییی چی گفتی حالا
اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓
شما چه بخوایید چه نخوایید وقتی میرن مدرسه راجع به اون مسائل همه چیزو میفهمن
گارد نگیرید راجع به این مسئله که فکرکنه چیز شاخیه
گوگل یه چیزی داره به اسم جستجوی امن، اونو فعال کنید
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵