2777
2789

من مادرم فوت شده اون روز با پدر و برادر و بچم رفتیم سر خاک 

بابام داشت به بچم میگفت نگاه این ها مردن و خاک شدن 

از اون برم سر خاک داداشم که تو کوچکی مرده بود بودیم داداشم به بچم گفت این داییته

من با بابام دعوام شد گفتم نمیخواهد این چیزها رو توضیح بدی بگو این ها خوابن یا اومدیم پیاده روی اینجا بابام گفت خواب که بدتره یعنی خوابیدن روشون خاک و سنگ گذاشتن

ای خدا😭

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

کلا قبرستون نبرید لطفاً بچه ها رو 

بچه های من به تازگی فهمیدن من برادری داشتم که تو بچگیم فوت کرده

فقط 40 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما میگیم رفتن پیش فرشته ها یا خدا 

اصولا چون میدونن این ها دیدنی نیستن دیگه میفهمن فردی که فوت شده رو دیگه نمیتونن ببینن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

قطعا نههه...

بعدا بپیچونش لطفا.. این که تصور کنه یه آدم زیر خاکه توی روحیه اش اثر می ذاره...

بگو ما یه گلی رو گذاشتیم توی خاک که هنوز جوونه نزده...

اومده بودیم بهش سر بزنیم ببینیم رشد کرده یا نه و چون دایی جون رو خیلی دوست داشتیم اسمش رو به اسم دایی جون گذاشتیم

خداوند مادرتون بیامرزه

پیش بچه ۴ ساله بنظرم بحث نکنین بل بقیه

اگه کسی چیزی گفت ک دیدین بچه تون فکرش درگیر شده و از خودتون داره بعدا سوال میپرسه، بصورت گذرا چیزی متناسب با سن خودشون در حد یک جمله بگین ک از نگرانی در بیاد و بعد سریع یه حرف دیگه رو پیش بکشین، مثلا بهش بگی دخترم عروسک هات دارن آشپزی می‌کنن برو کمکشون میگن نمکو بیار بریزیم تو غذا......کلا جهت فکرش رو بعد با این چیزا عوض کن

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

کلا قبرستون نبرید لطفاً بچه ها رو بچه های من به تازگی فهمیدن من برادری داشتم که تو بچگیم فوت کرده

اره واقعا من خودم هفت هشت سالم بود فهمیدم مادربزرگم دختر داشته مرده تو بچگی برا عمه های ندیدم گریه میکردم☹️

الان بچت سوالی چیزی‌میپرسه؟چیزی‌میگه؟بچه ها اصلا تو باغ نیستن

نه فقط با تعجب هی میگفت مردن مردن چرا مردن 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

من اطلاعی از روانشناسی ندارم اما روزی که خودم بچه دار بشم مفاهیم و واقعی بهش میگم نه اینکه با یه مشت توهم و دروغ و افسانه بزرگش کنم....بهش میگم ادما بدنیا میان..وارد این جهان میشن..یه روزی هم میرسه که از این جهان خداحافظی میکنن و وارد یه جهان دیگه میشن...حالا بچه درکی از جهان نداره؟بهش میگم میرن پیش خدا..میرن پیش فرشته ها..خوابیدن اومدیم پیاده روی چیه اخه