2777
2789

باورم نمیشه مردم اینقدر برای همدیگه جادو و جنبل میکنن.غواص ها تمام قفل ها رو در میارن میان بیرون آب بازشون میکنن.اسم اونایی که طلسم شدن روی قفل ها نوشته.واقعا ارزشش رو داره؟ بخواد آدم زندگیه کسی رو نابود کنه؟پناه برخدا.

اره دیدم منم

متاسفانه از شدت حسادت و سیاهی دلشون مغزشونم از دست دادن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدم منممتاسفانه از شدت حسادت و سیاهی دلشون مغزشونم از دست دادن

اره انجام میدن 

ببین من که دانشگاه قبول شدم دختر دایمم و مادرش از شدت حسادت داشتند میمردن 

هرجور توانستند تحقیر کردن

منم دیدماین که طلسم وجود داره و مردم می کنن درستهولی این پیج رو باور نکن...باز کردن بعضی از اون جادو ...

میگن اگه طلسم به اسم اون طرف نباشه چیزی نمیشه بازهم نمیدونم.ولی معلومه دروغ نیست.

آدم بی وجدان برات و شیر ناپاک زیاده

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

برات یعنی چی؟

بد ذات بود اشتباه تایپی 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

این دعا وایناباعث مرگ اون ادم هم میشن؟ یعنی میشه بادعا اینکاروکرد؟ 

منم دیدم پیچ این غواصارو

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اتفاقا منم دیدم

واقعا باید آدم زندگیشو مخفی از دیگران نگهداره به هیچکس نمیشه اعتماد کرد چون بعضیا کوچیک ترین موفقیت رو که میبینن حسودیشون میشه و میرن پیش دعانویس که بدبختی طرف مقابلو ببینن