2777
2789
عنوان

شوهررررهیز

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 32 پست
دقیقا مرگم شوهر هیز بود فک کن نصیبم سد

از هرچی بترس سرت میاد

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا ننگم میشه باهاش راه برم

فاصله بگیر نچسب محل نده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

گاهی نمیشه وقتی میرسم پارک رستوران بازار

اره تا حد امکان نچسب نزار بیاد بچسبه 

وی باید بهش میگفتم تا ضایع بشه خودش هیزه آخه طناب میده اینا هم پادمیدن

باید میگفتی نه عزیزم دعوای چی تو منو به حال خودم بذاری سرم گرم پسرایی که دنبالم میافتن میشم اصلا تو یادم نمیافتی. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

باید میگفتی نه عزیزم دعوای چی تو منو به حال خودم بذاری سرم گرم پسرایی که دنبالم میافتن میشم اصلا تو ...

الان می‌خوام طلاقی کنم 

از نقطه ظعف خودش امتیاز میگیره 

فردا چی بهش بگم نمیتونم اینجور فردا سریع بهش بگم

الان می‌خوام طلاقی کنم از نقطه ظعف خودش امتیاز میگیره فردا چی بهش بگم نمیتونم اینجور فردا سریع بهش ب ...

ببین زیاد مهم نیست چی میگی مهم اینه یه کوچولو تلافی کنی، طوری که متوجه بشه ولی نتونه چیزی بگه یعنی زیر پوستی بسوزونش. 

بازم اگه گفت بیافتن دنبالم و فلان یه لبخند خونسرد بزن و بگو تو منو به حال خودم بذار باتو کاری ندارم، بالاخره اونجا آزادیه ،منم حواسم شاید پرت شه.

ببین اینجور مردا به کلمه ی آزادی از زبون زنا حساسیت دارن،حتی اگه به روش نیاره هم چند بار بگو مطمئنا از درون میسوزه، البته اگه واقعا هیز باشه نه اینکه از روی لجبازی و اذیت کردن تو اینکارو بکنه. 

یه چیزم بگم حساسیت نشون نده، مردا معمولأ از اینکه احساس کنن حسودی میکنی تو اینجور مواقع خوششون میاد، احتمالأ حساس شدی اونم بدش نمیاد حسادت تورو ببینه و اینکه ببینه رو خودش حساسی. شاید برای این انقدر تابلو نگاه میکنه.

بعدم اگه نگاه معنی دار کرد و شما دعوا وناراحتی کنی ولی کاری از دستت برنیاد و نتونی ادبش کنی پررو تر میشه و بیشتر و بدتر اون کارو میکنه. فقط محلش نده همین. 

اونجاهم رفتی اگه هیزی کرد هیچی نگو تو هم به مردایی که ازون بهترن از نظر ظاهر یا صدا یه واکنش ریز نشون بده یا نگاهشون کن و ریز لبخند بزن بذار بسوزه. اون الان انتظار داره با نگاه های هیزش تورو اذیت کنه، هیچ کاری نکن بذار سورپرایز بشه ،اتفاقأ طوری رفتار کن که انگار حواست اصلا پیش اون نیست و تو فکر خودتی و جو اونجا و مردای اونجا، همشم یه لبخند ریز داشته باش. وقتی کسی رو نگاه میکنه اصلا نبینش و نشون بده که حواست پیش اون نیست پیش مثلا یه مرد قدبلنده یا بور و خوش هیکل. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

دقیقا خدا هم بهش قیافه نداده اما شاید باورت نشه دخترا آنقدر داغونم با وجود اینکه من پیششم بهش پا مید ...

اوضاع بدجور بی ریخته

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس