2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 33 پست
پیش میاد برای همه. منم بعضی وقتا یه فکرایی مثل خوره میفته تو جونم. ولی خب ما خودمون تعیین میکنیم که ...

بله درست میگید

نباید زیاد بهش فکر کرد

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو یکم صدای اهنگو کم کم 🤣🤣🤣🤣

در حد اینکه کمی دستا رو تکون بدی

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

یه مدتی فکر می کردم که خدا مرگ رو دردناک آفرید و همه ی ما رو محکوم کرد که طعم مرگ رو بچشیم آیا این ظلم نیست؟

اما بعدا که خودم بیمار شدم و مشکل قلبی پیدا کردم و وارد حیطه ی پزشکی شدن فهمیدم که اصلااااا دردناک نیست 

مغز و هورمون ها طوری طراحی شدن که عین یه خواب عمیقه آرامش بخش اون آدم خاموش می شه همین.

پس نترس و خوب زندگی کن تا فرصت هست و سالمی

یاد مرگ اگه باعث بشه انسان به فکر آخرتش بیفته و برای اونورش کاری بکنه خیلیم خوبه 

و قطعا برای آدمایی که دستورات خدا رو اجرا میکنن مرگ ترسناک نیس 

مثل بوییدن گله 

البته من خودم خودمو آدم خوبی نمیدونم و خیلیم میترسم 

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

آخه ببین دیگه اونموقع نه دردی حس میکنی نه ناراحتی ای و نه سختی ای درواقع راحت میشی به نظرم جالبه

اره واقعا

از این لحاظ که بهش نگاه میکنم میبینم واقعا راحت میشم..

یه مدتی فکر می کردم که خدا مرگ رو دردناک آفرید و همه ی ما رو محکوم کرد که طعم مرگ رو بچشیم آیا این ظ ...

من یبار مرگو تجربه کردم

یه حس عجیبی بود

انگار بدنم خیلی سبک شده بود

حس خیلی سبکی داشتم و درواقع از این حس سبکیه ترسیده بودم😂

بعدش کم کم هیچی ندیدم و هیچی نشنیدم اصلا دیگه داشتم کامل هوشیاریمو از دست میدادم که اومدن نجاتم دادن

یاد مرگ اگه باعث بشه انسان به فکر آخرتش بیفته و برای اونورش کاری بکنه خیلیم خوبه و قطعا برای آدمایی ...

من ترس از بهشتو جهنم ندارم که🥲😂

از این که نمیدونم بعدش چی میشه میترسم از این مبهم بودنشه که میترسم

وگرنه باور کن از الان اگه میدونستم یه جهنمی وجود داره که( البته یقین دارم هیچ جهنمی به پای اینجایی که الان دارم زندگی میکنم نیست)و قراره بعد مرگ برم اونجا،دیگه از چیزی نمیترسیدم

نمیدونم منظورمو متوجه میشید یا نه:)

از این اسرار آمیز بودنشه که میترسم از اینکه هیچکسی نمیدونه اونور چه خبره

اره خیلی تاثیر دارهکلا باعث میشه ادم فراموش کنه

پیش میاد این مدل فکرا منم ی مدت اینطوری بودما

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

من ترس از بهشتو جهنم ندارم که🥲😂از این که نمیدونم بعدش چی میشه میترسم از این مبهم بودنشه که میترسمو ...

اونور بستگی به اعمال آدم داره که چجوری باشه 

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...