2777
2789
عنوان

ظرفای مهمونی خانواد شوهرم همیشه پای منه چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار بگو می‌خوام دور هم بشینم 

فرصت هست بعداً ظرف شسته مبشه 

دفعه بعدی پریودی بهانه کن 

دفعه بعد ترش بگو شدیداً کمردرد دارم مادر جون 

اصلا نمیتونم وایسم پا ظرفشویی 

تهش عصر برمی‌گردی خونه خودت دیگه ؟!!

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

خودت بد عادتشون کردی دیگه ...من از همون دوران نامزدی اگه ظرفیم بود مثلا من کف میزدم خواهرشوهر یا مادرشوهر آب میکشید،یا چون ظرفشویی داره اصولا نمیشستم،همین که میگفت میخوام جمع شن بذارم ماشین ظرفشویی دیگه اصرار نمیکردم،هییییییچوقتم تنهایی ظرف نشستم هرگز

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

عاقبت خودشیرینی همینه۱. نرو۲. رفتی بگو کمرم درد میکنه۳. یا انقدر غذاتو طول بده تا یکی دست به کار شه

هیچکس دست ب کار نمیشه 

استباه کردم خودشیرینی کردم

حالا کیع قدر بدونه 

مادرش بیشعور کم مونده هولم بده اشپزخونه

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

پرو باش تو هم مثل اونا بگو با خواهر شوهر آن جاریت مامان جان زحمت کشیده غذا درست کرده شما بیا کمکم نمونه ک گناه داره هم زحمت غذا هم زحمت ظرف شستن ب گردنش بمونه یا کلا دفعه بعدی بشین از سرجات بلند نشو گفت بیا بشور بگو کمر دردم

به شوهرت بگو اعتراض کنه که چرا فقط زن من وایساده پای ظرفا

نمیشه اخه خیلی قبلا بامادرشوهر متحد میشدم ک عروسا ی دیگرو متلک بگیم اینا 

انقد خودشیرینی کردم الان نمیشه دیگه 

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

هر وقت سفره جمع شد برو توی توالت یکم وایسا 

الکی همونجا بمون بعد بیا بیرون ب شوهرت بگو بریم خونه حالم بده 

الکی صورتت اب بزن ادا در بیار بگو وای نفسم بالا نمیاد پاهام سست شده 

فیلم بازی کن

ینی همینم من بهت بگم

اخه چرا انقد بشوری ک بشه وظیفه.‌..

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت