2777
2789

بچش ۹سالشه وحشی خودش قبلا مینالید ۳ سال پیش اعتراض کردیم لج کرد هنوزم ک هنوزه  الانم ک ۹ سالش با شدت تمام میدوعه میپره خودشو پرت میکنه زمین فوتبال بازی میکنه ینی نمیدونن چه بلایی سر سقف بیارن انقد ک سقف و میکوبن وسایل سنگین میندازن خانومه هم وسواس مریض فضول از همه چی خبر داره سر از زبونش در نمیاریم حرف خودشو ب اسم کس دیگه میزنه ظاهرشو حفظ میکنه ولی یه چیزی ب مذاقش خوش نمیاد میزنه سیم آخر انقد ک اهل تلافیه میگه بد خانم شب نمیخابه همش رژه چیکار کنم وسواسم چیکار کنم بچم لجبازه ولی شده ک بچه مثلا یه ماه ندوعه میدونیم ک عمدیه

والا بالا سری ما انگار اسب پرورش میدن اون به کنار صبحا مدرسه رفتنی جوری درو میکوبه نوزادم بیدار میشه هر چیم‌ میگیم میگه باد میبنده میخوام برم ویلایی شده ۲۰ متری بشینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ تحملت ببر بالا بعدم تذکر دادن این دوره انگار فحش ناموسی میدی به طرف در این حد آدمها از خود مچکر ...

انقد این خودخواهه فقط میگه من باید ب همه ایراد بگیرم من باید سر و صدا داشته باشم شب نخابم روز ک میخابم صدای چیک هم در نیاد راه پله رو قرق کرده خودش ب راه پله همه نظر میده زبونم ک فتنه دنیا رو بهم میزنه میگه صدای دو طبقه پایین تر و میشنوه نمیدونم همه چی رو میبینه انگار دوربینه😐

والا بالا سری ما انگار اسب پرورش میدن اون به کنار صبحا مدرسه رفتنی جوری درو میکوبه نوزادم بیدار میشه ...

اخ داغ دلمو تازه نکن ویلایی فروختیم اومدیم آپارتمان با گاوها همسایه شدیم 

انقد این خودخواهه فقط میگه من باید ب همه ایراد بگیرم من باید سر و صدا داشته باشم شب نخابم روز ک میخا ...

محلش اصلا ندارید اصلا در هیچ موردی بهش توضیح ندید همه همسایه همینجور باهاش باشید تا خودشو جمع کنه

محلش اصلا ندارید اصلا در هیچ موردی بهش توضیح ندید همه همسایه همینجور باهاش باشید تا خودشو جمع کنه

یبار پشت یکیشون حرف زده بود اونم تهمت بد

زد ب اسم ینفر دیگه بازم انقد خودشیرینی کرد الانم خودشیرینی میکنه طرف باز رامش شد  

همسایه طبقه بالای ما هم پارسال اینطوری بودن دیروقت هم میخوابیدن تا لنگ ظهر خواب بودن

هر شبی ک نمیذاشتن بخوابم ۶ صب ک شوهرم میرف سرکار بطری نوشابه خالی برمیداشتم میکوبیدم تو سقف زیر اتاق خوابشون دیگه ادم شدن

حالا امسال طبقه پایینیمون دقیقا از پشت کوه اومدن هر شبی ک تا صب بیدارن و سرو صداشون نمیذاره ما بخوابیم فرداش من صبح زود سروصدا میکنم نمیذارم بخوابن تا آدم بشن

امشبم دقیقا از اون شباس دارم براشون بذار ۶ صب بشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

محل نمیزاریم بازم ما تحمل میکنیم با این اوضاع سر و صدا یهو میمونه جوش میاره یه چیزی رو بهونه میکنه بحث باز کنه

همسایه طبقه بالای ما هم پارسال اینطوری بودن دیروقت هم میخوابیدن تا لنگ ظهر خواب بودنهر شبی ک نمیذاشت ...

😂😂😂

بابا اینجوری آدم خودش داغون میشه ن این هر کاری میکنی بدترشو میکنه خیلی عقده ایه یه دلقکم داره ک تا صدامون در میاد شروع میکنه دوییدن قبلا هر وقت راهرو میرفتیم میومد فضولی هر وقت تراس میرفتیم میومد روفرشی میتکوند از پنجره نگاه میکردیم سرشو در میاورد وسواس عملی فکری داره انگار