2777
2789
عنوان

مادر شوهر اشغال

167 بازدید | 9 پست

شاید تاپیکم بد باشه اسمش ولی دیگه نمیکشم واقعا .

طبقع بالا مادر شوهرم ایناییم ی گربه نارنجی داریم تو کوچه انگار ک مثلا خونگی بوده میاد میچسبه به من خودشو لوس میکنه میگع دست بکش سرم . پیش هیچکسم نمیاد جز من حالا نمیدونم چرا همسایه ها ام میگفتن تعجبه میاد پیشت من هر روز ک میاد پشت پنجرمون صدا میده غذا میذارم براش میبرم پایین تو کوچه یکم براش غذا ی گوسه ای اونم توی ظرف میذارم با یکم اب .

امشبم یکم گوشت بردم براش دیدم انگار تشنشه به مادر شوهرم گفتم یکم اب خنک میدی دیدم داد زد سرم اومد تو کوچه گفت اینا اب جدول هست میخورن چی میگی هی میاریش دم در خونه من  ابروی منو پیش همسایه ها بردی بس ک میای غذا میدی میگن گربه بد یمنه بیاذ دم در خونت فلان میشی میمیری گفتم اینحرفا چیع این خرافاتو کی گفته . خیلی بدم اومذ میگه گربه اوردی دم خونمون غذا میدی آبرومو پیش همسایه ها بردی بابا مگه چکار کردم حیوونکی گربه تو سرما بیرون غذا گیرشون نمیاد دعا میکنن ادمو ثواب دارع . گفتم اینجا دم در خونه منم هستا . بهاطر مم میاد گربه چون میدونه بهش غذا میدم هر روژ گفت گربتو ور دار ببر ی جا دیگه در خونه من نیارش تازه با بطریم بهش میگفت گمشو گمشو برو . اونم نمیرفت چسبیده بود بمن انقدر ناراختم و گریه کزدم بدنم رعشه گرفته .

شوهرمم گفت خوبکاری میکنی غذا بذه هر روز

حالا و از ب مادرشوهر را گفتی آب بده

برو خودت ب گربه آن آب بده

و دوتا حدیث هم از کمک به حیوان ها حفظ کن  نیازت میشه موقع بحث با اینا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعضیا رحم و‌مروت ندارن؟؟بابام همیشه سر سفره میگه اضافه غذا و استخونارو کنار بزارید برا سگ ها میخ ...

نه بابا رحم و مروت نداره بالا پشت بومش ی گربه اومد زایید ترسیده بود میگفت برم لگد بزنم ب خودش و بچه هاش برن چندشم میشع پشت بومم زاییده حالام ی ذره اب و غذا میدم ب گربه میگه ابرومو بردی پیش همسایه ها 

شاید باورت نشه گربه انگار ناراحت بشه ن اب خورد ن غذا رفت

ای خواهر نگو خدا همچین آدمایی رو لعنت کنه آواره شون کنه ماهم دوسال پیش یه بچه گربه دوسه ماهه از جاده پیدا کرده بودیم آوردیم خونگیش کردیم تو نازو نعمت بخداوندی خدا از بچه م بیشتر حواسمون بهش بود تازگیا دوتا نینی ناز آورده بود مادرشوهرم هرروز اعتراض میکرد همسایه هاهم اعتراض کردن پدرشوهرم برده ولشون کرده سه هفته س دارم دیونه میشم چندروز رفتیم دنبالشون گشتیم ولی پیدا نکردیم خیلی داغونم

ای خواهر نگو خدا همچین آدمایی رو لعنت کنه آواره شون کنه ماهم دوسال پیش یه بچه گربه دوسه ماهه از جاده ...

مادر شوهرا. و پدرشوهرا چی میگن اخه به اونا چه خدا نگذره از چنین ادمایی من الان مامان خودم ک خیلی از مادر شوهرم تمیز تره و وسواسی تره ی بچه گربه ک خیابونیم هست دوست داشت بیاد تو خونش راهش داد گفت بیرون ماشین میزنه بهشون سرده بیاد‌ دعام میکنه الانم گربه با اینکع خیابونیه نرفته ک نرفته مونده خونه مامانم حتی شبم زیر پتو مامانم خوابیده .

اون وقت مادر شوهرم خیلی بیشعوره انگار با پسر دیدع منو ک میگه ابرو مو بردی همسایه ها مسخرم میکنن

مادر شوهرا. و پدرشوهرا چی میگن اخه به اونا چه خدا نگذره از چنین ادمایی من الان مامان خودم ک خیلی از ...

بعضیا نفهمن ظالمن بخدا ماهم توخونه نگهش میداشتیم خونه و خاک مخصوص بیشتروقتا کنار شوهرم میخوابید اصلا عین بچه مون دوسشداشتیم اونم خیلی وفادار بود باورت نمیشه وقتی ناراحت بودم میومد کنارم خرخرمیکردچشمشو میدوخت بهم اصلا بیرون نمیرفتن شاید روزی نیم ساعت نمیدونم چرا اینکارو کردن حیونای زبون بسته تو سرما آواره شدن نمیدونم چی میخورن اصلا زنده موندن خدا لعنتشون کنه که بهشون رحم نکردن