2777
2789
عنوان

شورای شمام اینطورین

88 بازدید | 4 پست

بقران بعضی وقتا با پدرو مادرش یه چیزای بهم میپرونن و دعوا میکنن ولی امشب میگفت خانوادم جونمه اونو تو مغزت فرو کن هیچ وقت تورو بااونا عوض نمیکنم و هزار تا حرف دیگه بخدا من نگفتم با اونا قطع رابطه باش یا ترکشون کن واسه من ولی دلم شکست از این حرفاش

چرا اینارو گفت بهت یهویی گفت؟ بعدم بگو‌باشه ولش کن

رفتیم مسافرت باباومامانش انگار تو یه خونه نبودن هردو هم شب هم صبح جدا جدا زنگ میزدن کجاین با کی رفتین منم خب عصبی شدم گفتم این چه معنی داره هم شب هم صبحش با این دو سواله مگه ما قراره با کی بریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بزرگ ترین اشتباهه این هست شوهر رو مجبور به انتخاب کنی که بین تو و خانواده مجبور به انتخاب باشه حالا نه اینکه چیزی گفته باشی ممکنه حرفات یا رفتارت اینو نشون داده جلو شوهرت 

بعضی از خانم ها این کارو میکنم ممکنه تو سال های اول جواب بده چون تازگی داره برا شوهرش ولی بعد چند سال اونا خانوادش هستن. هرچند بد محاله خانوادش رو ترک کنه....هیچ وقت با رفتار یا حرف هاتون همسرتون رو مجبور به انتخاب کنید ممکنه خانوادش انتخاب کنه چون تحت هر شرایطی اونا همیشه خانوادش هستند ولی پیوند شما ممکنه روزی بهم بخوره و هیچ نسبتی باهاش نداری 

ببین عزیزم اصلا به رفتارش با خانواده ش حساس نشو یکمم تشویقشکن بگو خانوادتن باید احترام بذاری از این حرفا چون مردا رو خانواده شون حساسن اگه ببینه حساس شدی بدتر لج میکنه کلا رها کن ببینه بیخیالی مطمن باش میاد سمت تو طرف تورو میگیره