2777
2789

بعد مدت ها خدا پسریو سر راهم قرار داد ...که از لحاظ قیافه بیست...هیکل همچنین...اخلاقی دقیقا همونطور ک ملاکم بود...شغل خوب و اینا هم داشت...

فک کنید خودش شروع کرد غیر مستقیم توجه نشون دادن بهم...تا جایی که فک کردم علاقه مند شده اینقدر که حرکاتش واضح بود...

اونم نامردی نمیکرد به بهونه عیادتی ختمی چیزی هی میومد خونه پدربزرگم که همساین و هی توجه ریز و درشت....اما یه چیزی این وسط درست نبود...من میدوستم اخلاقیات این پسرو..ادم پررویی بود..اهل خجالت ابدا...همش میگفتم این اگه راست میگ با حرکاتش که اینقدر متوجهمه...چرا اینستامو فالو نمیکنه...

تا اینک فهمیدم ۵ ساااله با دختری تو رابطس....۵ سااال!

میگن حتی جدیه رابطشون و عید خواسته بره خواستگاری دختره که عمش فوت میکنه

کاش منم بعد عید باهاش برخورد نمیکردم هیچوقتتت....

خدا انگار فقط خواست بگ دیدیش؟ خوب نگاش کن و حرص بخور چون هیچوقت تو زندگیت نمیاد:)

در عجبم از رفتار اونم....وقتی پارتنر داره چرا عین سینگلا نخ باید میفرستاد پسره فلان فلان شده ....اومدیمو من کنجکاوی نکردمو دلبسته شدم....خدا رو خوش. میاد اخه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااا شرایط من💔

ولی بیخیال من هنوزم میتونم خوشبخت بشم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
دقیقااااا شرایط من💔ولی بیخیال من هنوزم میتونم خوشبخت بشم

ادم اینجور وقتا همش از خودش میپرسه مگه من چی از اون دختر کم داستم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

خیانت که شاخ و دم نداره. برو به همسرش بگو بهت پیشنهاد دوستی داده. خدا به خیر بگذرونه .

کاش انسان ها اینقد شرافت داشتن که وقتی می فهمیدن یکی متاهله برن به همسرش بگن تا همسرش بدونه ذات اینا خرابه و برای زندگیش تصمیم بگیره

اگر ادم بود نخ نمیداد

اصن موندم به خوداااا

چرا باید اینجوری کنه.

باور کن قبل این موردایی ک بینمون میش اومد...همیشه بابت اخلاق تحسینش میکردم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اصن موندم به خودااااچرا باید اینجوری کنه.باور کن قبل این موردایی ک بینمون میش اومد...همیشه بابت اخلا ...

حالا از این اخبار مطمئنی؟شایدم مهر برادرانه داشته

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

شاید اونو دیگه نمی‌خواد

مگه میشه وقتی ۵ ساله باهاشه

وقتی عید حتی قصد خواستگاری داشته

اصلا هنگ کردم

خیانت که شاخ و دم نداره. برو به همسرش بگو بهت پیشنهاد دوستی داده. خدا به خیر بگذرونه .کاش انسان ها ا ...

وا کجاش پیشنهاد دوستی داده؟ چه خونه خراب کنی تو

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

ادم اینجور وقتا همش از خودش میپرسه مگه من چی از اون دختر کم داستم

هیچ...ما فقط تو زمان مناسب همو ندیدیم...همین

خیانت که شاخ و دم نداره. برو به همسرش بگو بهت پیشنهاد دوستی داده. خدا به خیر بگذرونه .کاش انسان ها ا ...

عزیزم همسرش نیست اخه

دوست دخترشه

پیشنهاد نداده‌‌‌...فقط غیر مستقیم با رفتارش نخ میداد