2777
2789

من یکی از خواسته هام گرفتن گواهینامه س و الان پولشو ندارم

رو این تمرکز کنم که گواهینامه گرفتم و مهارت دارم تو رانندگی و پشت ماشین نشستم ؟؟؟؟

یا تمرکز کنم رو پولشو دارم و کلاس که میخوام برم برا گواهینامه و تمرین عملی پشت ماشین؟؟؟؟

بعدم همه ش هم راهکار میاد به ذهنم مثلا اومدم نی نی سایت تاپیکا در مورد گرفتن گواهینامه و آموزشگاهها ومربی ها و غیره رو خوندم و نکاتی که باید حواسم باشه رو یادداشت کردم🤔🧐

یا مثلا یکسری چیزا میاد به ذهنم که فلان چیز یادت باشه ،حواست باشه ،مثلا مربی مرد بود کیو بگم همرام بیاد راحت ترم ؟؟

یا مثلا فلان کاربر گفته مربی فلان رفتارو کرده اگر با من این رفتارو کرد من چکار کنم ؟؟راه حل چیه؟؟؟

دیگ خلاصه دقیقا مثل وقتی همین الان میخوای بری دغدغه پیدا میکنی مسائل میاد ذهنت و دنبال راه حلی براشون میشه برام

این خوبه ها ...منم تو یک دفتر راهکارها و جزئیات یادداشت میکنم از سر فرصت تا به وقتش استفاده کنم ان شا الله

ولی خب اگر بخوام هی اینهمه مسئله  و راهکارو در نظر بگیرم اونم قبل رسیدن به اون پول و امکاناتش واقعا زیاده مطلب براش و سنگین میشه برام

میگن به جزئیات توجه کن انگار رسیدی بهش

الان باید به رسیدن به پولش توجه کنم یا به رسیدن به خود گواهینامه ؟

آخه این ها هر کدوم توجه به یکسری جزئیات جداس!!!

یکسره مسئله میاد ذهنم باید حلش کنم از اصل خواستن دور افتادم

ممنون ازتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هر روزخودت و پشت فرمان ماشین ببین و تصویر سازی کن پولش،و کار نداشته باش

ببین میگن برا خواسته تون کار انجام بده در کنارش برو قیمت کن در مورد جزئیاتش تحقیق کن انگار داریش

خب اینا باعث میشه مدام موانع و مسائل واقعی بیاد ذهنم که اون موقع که پولش دستم رسیده میخوام اموزشگاه و مربی انتخاب کنم فلان مسائل پیش میاد باید حلش کنم

ذهنم خیلی فعاله تو این مرحله و دوست دارم جزئیات رو کامل توجه کنم و مسائل آینده رو الان حل کنم راه حل پیدا کنم و اینا

داره ازم انرژی میگیره