2777
2789
عنوان

رفتار مادرشوهرم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واه چقدر بیشعوررر

من مادرشوهرتو کار ندارم ولی کاش همین بلارو سر شوهرت بیاری خونه مامانت

اونه که باید حتی سهمش رو بده به تو جلوی مامانش خودش پنیر بخوره یا همون وسط بگه اه فلانی کله پاچه دوست نداره  

اره نشست دو لپی خوردفقط پدرشوهرم به زنش گف شاید دلش بخواد تخم مرغ بخوره چی میگی

ادب حکم می کرد همسرتون یه لقمه برای شما بگیره یه لقمه برا خودش

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

اره نشست دو لپی خوردفقط پدرشوهرم به زنش گف شاید دلش بخواد تخم مرغ بخوره چی میگی

عجب !

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

واه چقدر بیشعورررمن مادرشوهرتو کار ندارم ولی کاش همین بلارو سر شوهرت بیاری خونه مامانتاونه که باید ح ...

شوهر عوضیم هی به مامانش گفت ببخشید از صب سرپایی

میخواست جلو من بگه مادرم زحمت میکشه

عادت داره رفتاراشونو نبینه بگه خوبن

تازه میخواد دعوتشون کنه بهشون کباب بده

بنفشه🍃

میدونست

پس از روی عمد بوده با خودت غذا ببر اگه دوباره اینجوری کرد راحت بخور دیگه خودش میفهمه خجالت میکشه اگر اومدن خونت غذایی که دوست نداره درست کن 😆😉

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

واه چقدر بیشعورررمن مادرشوهرتو کار ندارم ولی کاش همین بلارو سر شوهرت بیاری خونه مامانتاونه که باید ح ...

کسی ک خودشو ب خواب میزنه رو نمیشه بخوای بیدارش کنی مرد جماعت اگ میلیشون ب کاری باشه حتما انجامش میدن و وقتی نه نه هاشو میبینن از خودبی خود میشن دلشون میخواد نازکش داشته باشن اون لحظه‌ پس فقط با سیاست و با متانت میشه خانم سر فرصت مناسب با آرامش ب شوهرش بگه مثلا توقع داشته اون لحظه شوهرش چه واکنشی داشته باشه چون مادرشوهرا خیلی دقیق نگا میکنن ب پسرشون ببینن اونا چقد زناشونو آدم حساب میکنن این نتیجه ده سال زندگی منه !

شوهر نفهمم طرفشونه وگرن میدونستم چیکارشون کنم

اره این بده. چطور خودش تخم مرغ خورد به شما نداد ؟کله پاچه هم خورده بود ؟؟😯

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اره این بده. چطور خودش تخم مرغ خورد به شما نداد ؟کله پاچه هم خورده بود ؟؟😯

😂😂

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷