2777
2789
عنوان

ما مرده پرستیم

172 بازدید | 15 پست

یه چیز جالب بگم؟

یکی از اطرافیان ما پدر و مادر بشدت خسیسی داشت جوری که جون به عزرائیل نمی‌داد یه جوون حدود ۲۴ ساله بود خیلی خوشگل و با سن کم طفلی جوری بود که نه تنها برای کنکور سال های قبلش هزار تومن خرج نکرده بودن بلکه خرج غذاشم بزور میدادن البته غیر اینکه خسیس بودن فقیر هم بودن بشدت ولی دیگه در این حد رو پول داشتن در حد التماس ازشون میخواست براش موتور بگیرن که بره باهاش کار کنه تازه حتی اونم نگرفتن گفتن ما پول به بچه نمیدیم الان خودکشی کرده تا چهلم زار و زندگیشونو فروختن خرج مراسمات بعد مرگش کنن هر روز تا چهلم غذا های گردن و مراسم اصلا ناراحت نیستن میگن ما پول به بچه نمیدیم ولی ابرو داری میکنیم حالا دنبال پیشرفت باشین تا وقتی ذهن مردم اینجوریه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا درسته تا یکی میمیره عزیز میشه تازه تو که میگی هنوزم به فکر ابروی خودشونن یعنی حتی مرده شم نمی‌پرستن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

به قول تتلو من خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

برو به جا من بهشون فحش بده

اصلا از ذهنم بیرون نمیره این ماجرا

حیف که نمیتونم چیزی بگم بهشون

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

وای بنده خدا کاش هرکی روانیه مثل اینا بچه نیارن فقط تولید مثل رو بلدن

تازه یه دوره از خونه فرار کرده کار کنه هیچکی حتی دنبالشم نرفته ببینه زندس یا مرده بعد چندماه برگشته 

دوستت پسربودکه موتورمیخاست.خدارحمت کنه پدرمادرخوب واقعانعمته

پسر بود فامیلمون بود:)

من حال روحیم خیلی افتضاحه یه هفته س .

کاش اینو نخونده بودم .قلبم بیشتر  شکست 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️