2777
2789
عنوان

خانما بیاین یه لحظه

67 بازدید | 10 پست

رفتم دستیار فیزیوتراپی یکی دیگم اونجا کار میکرد بهم گفته بودن حقوق ۶ تا۷ تومنه دختره گفت قرارداد یکساله باید ببندی حقوقشم ۵ و نیمه نهایتا،از ۳ ظهر تا ۹ شب سفته و کلی مدارک میخوان و قرارداد یکساله همشم سرپایی دستیار دکتر یعنی یجورایی پادویی دکتر رو میکنی کارای جانبی انجام میدی،یجا دیگه هست منشی آتلیه کودک از ۱۰ صبح تا ۸ شب حقوقش ۹ تا ۱۲ تومن قراره برم مصاحبه یجا هست ۹ تا ۲ سرویس داره ماهی ۹ تومن منشی دفتر ایزوگام بنظرتون چیکار کنم تنهام کسی نیست ازش مشورت بگیرم،میترسم فیزیوتراپیه رو ول کنم بقیشون از اینم بدتر باشن و کار گیرم نیاد ولی خب اینم حقوقش خیلی کمه☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم اون بهتره ولی ساعت کاریش زیاده ده ساعت دوساعتم تو راه باشم میشه روزی ۱۲ ساعت

آخه اولی هم همش باید سرپا باشی اونم سخته درثانی حقوقش چیزی نیست که همش کرایه ماشین میشه

آخه اولی هم همش باید سرپا باشی اونم سخته درثانی حقوقش چیزی نیست که همش کرایه ماشین میشه

کرایم میشه یه تومن این پنج و نیم بده چهار و نیم می مونه،اخه تو شهر ما معمولا برای یه شیفت پول کم میدن،یجا دستیار دندونپزشک دوشیفت گفت ۷ تومن میدم بدون بیمه 

چقدر این صاحبکارا بی انصافن آخه یکی نیست بگه الان تو این وضعیت 5تومن هم پوله که میخوای بدی گداااا😑

فقط ۵۰ تا ۶۰ نفر تو شیفت عصر مراجع دارن صبحم حساب کنی روزی صدنفر میشن فیزیوتراپی ارزون نیست بعد به دو تا دختر پادو یازده تومن روهم رفته میدن