برای لاغر شدن به متخصص تغذیه مراجعه کن از توصیه های غیر اصولی استفاده نکن عزیزم. یه بادی انالیز بگیر از بدنت و سپس با توجه به ان به شما رژیم میدن . من بهت دکتر کاظمی تو کلینیک ایده ال رومعرفی میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سری رژیم گرفتم از ۹۷ اومدم ۷۲ الان باز وزنم برگشته رو۸۸ البته میخورما قدمم ۱۷۲
چجوری رژیم گرفتی ک کم کردی .من یه شیش ماه اینا دیگه عروسیمه الان سه روز رژیمم .۹۵ بودم الان شدم ۹۳
با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟ پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز .. در آسانسور بزنه به کمرت ملعووونO_o من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!
این سایتم رژیم میده قیمتشم 39 تومنه کاملا هم توضیح داده اولش در موردش میخونی اگر دوست داشتی استفاده میکنی به نظرم خوبه حتی میگه اون روز رژیم چجوری غذا رو بپزی نتیجه هاشم گذاشته خوبه سایتش اینه:
من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میفرستم