2777
2789
عنوان

دعا و لعن برای خلاصی از همسایه بد

122 بازدید | 3 پست

ما یک سال هست که اومدیم اپارتمان خودمون. یه همسایه داریم بالا که واقعا ادم نیستن. هر کاری بگید میکنه. خونمون کلا سه طبقس و ندیر نداره. ولی این اقا خودشو همه کاره میدونه و هر غلطی بگید میکنه. پشت بوم رو کرده کفترخونه. تو پارکینگ و پله هام هر وقت بخواد اشغال میریزه. 

خودش که وحشیه و هر وقت بشه شروع میکنه تو خونشون داد و بیداد. شغلشم پرده دوزیه ولی مغازه نداره.  یا صدای چرخش میاد یا میل پرده ها رو میریزه تو پارکینگ و بالا تلق و تولوق صدا میده. از همه بدتر یه بچه داره عین اسب. هر شب تازه ۱۱.۵ ... ۱۲ شب شروع میکنه به دویدن و جیغ زدنو باباشم طبق معمول اکثرا یا میل پرده بریزه زمین یا بره بیرون در واحدشونو بکوبه... تا ساعت یک و دو و سه نصفه شب. خدا شاهده یه وقتا سه نصفه شب داره بچه هه میدوهه.

هر چی هم بهشون میگیم هیچی. تازه اقاهه بهش برم میخوره که چرا گفتی.

من که دیگه فقط نفرین نیکنم. بخدا سختمه یه سال شده تازه اومدم وگرنه میرفتم... تو رو خدا دعا کنید که شرشون از سر ما کم بشه. دیگه نمیدونم باید چکار کنم

چقد سخت خدا کمکت کنه . خودت برو با داد و بیدادم نه برو درشو بزن بگو . من ازت نمیگذرم خدا ازت نگذره هز جا گور و گرفتاری ای تو زندگیت بود بدون نفرین‌منه 

بعدم‌بیا

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد سخت خدا کمکت کنه . خودت برو با داد و بیدادم نه برو درشو بزن بگو . من ازت نمیگذرم خدا ازت نگذره ه ...

سلامت باشی. بخدا من دیگه طاقتم طاق شده. والا دیگه خودمم دیوونه شدم. بعضی وقتا به شوهرم میگم برو بگو.‌ولی فقط یه اسمس میده. یه وقتام از همین طبقه خودمون شروع میکنم به داد و نفرین و فحش. ولی از رو نمیرن. الان به شوهرم گفتم برو بهش بگو زنم سه بار به خدا قسم خورده نفرینتون میکنم. البته خودشون میدونن ما راضی نیستیم ولی ادم نمیشن