2777
2789

کلا از اولین روز کاریم رفتارش باهام سرد شد

با اینکه من مرتب بهش زنگ میزدم و پیام میدادم

ولی اون طی چند روز کامل منو کنار گذاشت

واقعا اذیتم از نبودش

همش میگم باتوجه به رشته ی تحصیلیم اینکه تهش مسیر زندگیمو میدونست پس چرا گذاشت رفت🤕

من خیلی اذیت شدم تا طرحم باز شد بعد این عین برج زهرمار شد

این ۲روز فقط یه اهنگ براش فرستادم اونم حتی سین نزد،روم نشد زنگش بزنم دیگه دلم نمیخواد برم سمتش

بنظرتون چرا رفت😕کاشکی یه توضیح میداد میفهمیدم چه مرگش شد،مثلا چند سال باهم بودیم

دلتنگ آواز قو🦢

کارت رو میتونی بگی چیه عزیزم تا طبق اون نظرمو بدم؟

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مردا اینطورین

حالا علتش میتونه این باشه که نمبخوان پارتنرشون مستقل باشه

یا علت دیگه اش حسادت

یک دسته از مردا هم هستن به خاطر شغل و درآمدت میان سراغت اوناهم به اندازه همینا خطرناکن

بعضی مردا اینطورینحالا علتش میتونه این باشه که نمبخوان پارتنرشون مستقل باشهیا علت دیگه اش حسادتیک دس ...

ناراحتم از اینکه بیخودی گذاشت رفت

حتی بحثی هم بینمون نبود

دلتنگ آواز قو🦢
اصلا التماسش نکن یا خودتو کوچیک کنیولش کن این بی ارزشو توام انقد پیشرفت کن تا چونش بسوزه

التماس چیش کنم

به زبون بی زبونی با رفتارش نشون داد نمیخواد منو

بعضی وقتا میگم اگه درس نمیخوندم بیشتر میخواستم

دلتنگ آواز قو🦢
اداری بیمارستان گذاشتنم فعلا

شاید خوشش نمیاد با ارباب رجوع های مختلف سر و کار داشته باشی

شاید از از دست دادنت میترسه

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

ناراحتم از اینکه بیخودی گذاشت رفتحتی بحثی هم بینمون نبود

وقتی به خاطر یه کاری رفته که هیچ جرمی نداشتی هیچ اشتباهی نکردی همون بهتر که زودتر رفت

آدم موندنی سنگ از آسمون بیفته میمونه