2777
2789
عنوان

با این شرایط برم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 20 پست
دوستش دارممعدلم هم از میانگین ورودی خیلی بالاترهولی زندگیم آشفته‌ شده و‌ به کاری نمیرسم

نمیتونی سبک تر کلاس برداری؟

یکم تو برنامه ریزی هات تغییر ایجاد کنی شاید درست شه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

نمیتونی سبک تر کلاس برداری؟یکم تو برنامه ریزی هات تغییر ایجاد کنی شاید درست شه

۲۲ واحد برداشتم

اول ۱۷ تا بود ولی باز هم شنبه تا چهارشنبه رو درگیر کرده بود و دیگه تو ترمیم واحد ۲ تا درس دیگه برداشتم

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲ واحد برداشتماول ۱۷ تا بود ولی باز هم شنبه تا چهارشنبه رو درگیر کرده بود و دیگه تو ترمیم واحد ۲ تا ...

وای چقدر بد من ۲۴ واحد رو سه روزه میرفتم گاهی هم چهار روزه 

ولی کل روز درگیر نبودم سعی میکردم صبح کلاس بردارم که عصرم خالی باشه 

به نظرم ترمای بعدی کمتر بردار ۲۲ تا برای شما که متاهلی سنگینه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

سلام خورشید خانم ، پاسخ به این سوال تو دلتون جواب شما رو مشخص میکنه . آیا دانشگاه رفتن حتی با عقب افتادن از کار های دیگه رو برای دل خودتونانجام میدین ؟ آیا خورشید خانم خودش رو لایق یه کار برای خودش ، فقط برای خودش می بینه ؟ 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

واحد کمتر بردار 

حالا که مدرکت رو نمیخوای استفاده کنی پس چرا اینقدر عجله کردی توی واحد برداشتن 

کم کم درسا رو پاس کن 

حتی اگه بجای ۴ سال ، ۶ سال طول بکشه لیسانست 

ولی حتما مدرکتو بگیر