2777
2789

سه روزه زایمان سزارین کردم واقعا خیلی خیلی خیلی راحت تر از چیزی بود که تصورش رو میکردم 

با اینکه تو بارداری واقعا زیاد اذیت شدم و تو خونه دعوا زیاد داشتیم ولی بازم از تصوری که درمورد بارداری داشتم خیلی خیلی راحتتر سپری شد 

بدنمم اونطوری که فکر میکردم قراره نابود و زشت بشه اصلا نشد 

نوزادمم خیلی مظلومه اذیت انچنانی نداره طفلک

اطرافیانمم مراعاتم رو کردن و بعد زایمان آنچنان اذیتی نشدم 

ولی نمیدونم چمه انگار روحم مرده ته دلم خوشحال نیستم

همه امید و انگیزه امو از دست دادم

شما بعد زایمان اینطوری شدید؟ 

چیکار کردید که بهتر بشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینم بگم هیچ دلم نمیخواد شوهرمو ببینم یا باهاش چشم تو چشم بشم 

با اینکه تا ماه ۵ و۶ بارداری اذیتم کرد ولی بعدش واقعا رفتارش بهتر شد و هوامو داره 

ولی ازش هیچ خوشم نمیاد نه میخوام ببینمش نه میخوام ببینتم نمیدونم چمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دوماه اینجوری بودم احساس میکردم دنیا تموم شده. دست خودمم نبود روحم نابود شده بود بعدش کم کم به ...

اره صبحا یکم بی حالم ظهر و عصر شارژم یهو شب غم عالم میریزه تو دلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبیعی  عزیز جان افسردگی بعد زایمان ،از طرفی خستگی هم بالاخره داری دیگ 

مادر من میگه وقتی گریه میکردی فقط نگات میکردم ،یا وقتی میخواستم بغلت بگیرم میگفتم بقیه چجوری بچشونو بغل میگیرن و ساکت میکنن میگفت انگار نمیتونستم واکنش نشون بدم 

اسی خانم  افسردگی بعد زایمان داری ان شاء الله زود زود بهتر میشه حالت🌷

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

سه روز اول بی دلیل گریه میکنی دست خودت نیست 

ده روز حال روحیت خیلی بده 

انگار بدنت از اینکه اون کوچولو دیگه نیست خیلی ناراحته 

اما کم کم خوب میشی

دو هفته عصبی هستی 

میگذره این روزا نگران نباش

انشاالله روزا خوبشو ببینی

زردی نداره؟

سه روز اول بی دلیل گریه میکنی دست خودت نیست ده روز حال روحیت خیلی بده انگار بدنت از اینکه اون کوچولو ...

چرا عزیزم امروز دکتر گفت زردی داره دستگاه گرفتیم تو خونه بذاریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعی عزیز جان افسردگی بعد زایمان ،از طرفی خستگی هم بالاخره داری دیگ مادر من میگه وقتی گریه میکردی ...

منم مامانم تا 40 روز اول از من بدش میومده 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی