2777
2789
عنوان

روی زمین غذا خوردن بی کلاسهه

119 بازدید | 11 پست

میدونم که بی کلاسه و واقعا دور از فرهنگ است

ولی امروز یه پست دیدم 

سفره مهمونی رو روی زمین پهن کرده بودن

اینقدر فحش خوردن

قطعا کار خزی است

ولی داشتم فکر میکردم شاید میز ناهار خوری با اون تعداد نداشتن

فحش دادن نداشت به نظرم😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا، اونایی هم که میز دارن نهایت شش نفره دارن.... قصر پادشاهی که نیست مهمون تعداد بالا اکثرا روو زمین می‌شینن دیگه... حالا بماند که دور و ور من کلا خودشون هم اکثرا میز ندارن و خوششون نمیاد 

یعنی مردم برا غذا خوردنشون هم باید نگران باکلاس و بی‌کلاسی باشن؟؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

کی گفته دور از فرهنگه ؟!!

بی فرهنگی اینه ب یک سمت قدیمی یا حتی سبک زندگی توهین بشه که شما کردی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ما از تاپیک بریم بیرون بی کلاسیم🥴

فرهنگو میشه معنی کنید برامون ؟

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍