2777
2789
عنوان

تولدت مبارک فاطی قوی 🧡🍂🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 19 پست
تولدت مبارک باشه عزیزم🥰😍😍 تولد جون منم مهرماههمهر و لطف خدا همیشه رو به زندگی‌یاتون باشه الهی🤍

خیلی مچکرم تولدت شما ام مبارک🧡🍂

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

تولدت مبارک زیبا جان

🧡🍂🙏

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فاطمه جان تولدت مبارک الهی که خواسته ی دلت مصادف با حکمت خدای مهربون باشه😍

خیلی خوشحال شدم تاپیکو دیدم و گفتم برای تولد فاطمه خانوم خوشگل چیکار میشه کرد❓

از طرف شما صلوات به نیت ظهور آقا فرستادم

ی حمد برای خانوم ام البنین (س)خوندم

ی حمد برای خانوم فاطمه ی زهرا(س) خوندم 

تااینکه امضای خوشگلتو دیدم که نوشتی تورک زبان 

با خودم گفتم تورکی بدون ابوفاضل نمیشه😂

ی حمد هم از طرف شما برای ابوفاضل جان خوندم الهی که بعد خدا نگاه همشون به زندگی شما و خانوادت باشه

آرزو میکنم ازدواج کنی خوشبخت شی و ی دختر مثل خودت تربیت کنی و به جامعمون تحویل بدی 💚😍🌱😘🎉🌸

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

سلام فاطمه جان تولدت مبارک الهی که خواسته ی دلت مصادف با حکمت خدای مهربون باشه😍خیلی خوشحال شدم تاپی ...

😍😍😍 سلام خیلی ممنون خیلی خوش حال شدم کارتون خیلی ارزشمند بود مچکرم🧡🍂😘