ازوقتی عضوشدم دیدم خیلیاتوتاپیکامیان راجبه رابطه جنسی بادوس پسرشون میگن بدتراونکه بمن درخواست میدن وباهزارقسم وآیه میخوان ازم بپرسن ببینن باردارهستن یانه مخاطبم شخص خاصی نیست منظورمن به همه اوناییه که این رابطه رودارن هست
خواستم بگم نگورابطمون جدیه وطرف روم غیرتیه وجونشوبرام میده اون اگه واقعامیخوادت میادعین یه مردواقعی توروازخانوادت خواستگاری میکنه یاحداقل یه نشون میاره میگه فلانی مال من باشه تاکاراموجمع وجورکنم وبیام ببرمش خونه خودم ولی وقتی تورومیبره خونه خالی یعنی روحت وجسمت براش مهم نیست که قراره آسیب ببینه اصلاگیرم طرف بگیرم باشه اومدیموخدایی نکرده افتادومرداونوقت میخوای چیکارکنی؟میخوای به حرف بعضیاتوسایت گوش کنی وبری ترمیم؟اسلام هرچیزی روکه به جسم وروح واموال وآبروی آدم آسیب بزنه حرام اعلام کرده این روابط حرامه چون قراره به جسم وروحت آسیب بزنه قراره آیندت روتهدیدکنه وقتی توپی وی بهت میگم نکن برنگردنگوتوده سال پیش شوهرکردی پسرای الان این مدلی بودن روقبول نمیکنن بایدبگم من ۱۰سال پیش ازدواج نکردم اگرم کرده باشم اونموقع هم خیلیاخیلی کارامیکردن آدم که نبایدخودشودستمال کنه یامیگن بایه نفرباشم ایرادنداره خب این یه نفرکه بگیرنیست نفربعدم که دست خورده نمیخواداونوقت میخوای تاکی وکجادروغ بگی تازشم اگه بارداربشی پسره راحت میتونه فرارکنه بچه رومیدن بهزیستی توام بایدبری شلاق بخوری اگه همه اینایی که گفتم رودرحدولیاقت خودت میدونی ادامه بده اگه نه لطفابیخیالش شویاحالاکه قراره ادامه بدی حداقل نحوه درست شدن بچه روبدون که بعد۴دوره پریودنیای نگی باردارم ومن باکللللللی منبع ومثتل برات ثابت نکنم آدم توبارداری پریودنمیشه اگرم بشه حداقل بعد۴دوره پریوددیگه باردارنیست