2777
2789

عزیزان تجربه هاتونو بگین که درسته موههای نی نیامونو بزنیم تا یدست از اول رشد کنه تا از شر ریزش موهاخود نی‌نی درامان باشه

من تو ۱۰ ماهگی زدم. خیلی دیر درمیاد و مدت زیادی کچل بود. اما خواهرم نزد فقط کوتاه کرد. موهای دخترش هم پره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موافقم بخصوص واسه بچه پسر چون در احادیث سفارش شده روز هفتم این کار انجام بشه و بچه هم عقیقه بشه

ولی همسرم موافق نبود و نذاشت

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

من موافق نیستم. موهای پسرمم نزدم. سرش پر از موهای بلند بود وقتی دنیا اومد.چهار ماهگی اولین بار فقط کوتاه کردیم موهاشو... هیچ وقت هم کامل نریخت... الان هم خیلی خوبه موهاش پر پشت و با کیفیت

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

من نفهمیدم شما چی گفتین

اما مستحبه 7روزگی سر بچه تراشیده بشه

هرکیم توهین کرد یا ریپلای کرد واقعا بی ادبه

عزیزم پست خودتو بزار به پست من چیکار داری

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

دخترم موقع تولد اندازه یه بچه یه ساله مو

داشت

همه می گفتن بتراش یه دست شه ولی من نزدم هر چند وقت یه بار با قیچی ابرو مرتب می کنم 

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

مخالفم

موهای خودمو تراشیدن خیلی کم پشته

ولی ابجیم موهاشو نتراشیدن خیلی خیلی پرپشته

البته به این مسایل ربطی نداره

ریشه مو هرطورباشه چ بزنی چ نزنی پرشت یا کم پشت میشه

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

من مادرشوهرم اینا موهای برادرشوهرمو همش میتراشیدن تا ی ذره در میومد الان جلوی سرش ب زور تا مر مو پیدا میکنی ۲۷ سالشع ولی شوهرم ک نزدن موهاش پره

ولی نوه ی خالم ک دختره  بچه تر ک بود همش کچل بود الان تا با  سنش مو داره

پسر برادر شوهر من موهاش نا مرتب و نازک بود

چند بار تا حالا تابستونها موهای پسرش رو تراشیده

خیییلی موهاش خوب شده

ولی من موافق نیستم برای غیر از روز هفتم نوزاد رو

حس می کنم تو روحیه و اعتماد به نفس بچه تاثیر داره

حالا شایدم اگه پدر مادر هی قربون سر کچل بچه شون برن اینطوری نشه ها😊

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

نع به خصوص واسه دختر حالم بهم میخوره از این حرکت میشه فقط کوتاه کرد و هم وزنش نقره داد

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه